Camber op Batibouw 2018: Welkom thuis!

Batibouw 2018 staat helemaal in het teken van ‘beleving’, een begrip waar ook Camber zich perfect in kan vinden. Bij het bezoeken van de Camber stand kunt u ervaren hoe de ultieme droomdressing, master bedroom, home office,... er bij u thuis zouden kunnen uitzien. Kortom, beleef, ervaar en voel u thuis op de Camber stand!

 

Beleef Camber: creatief & stijlvol opbergen op maat

Camber wil haar klanten tonen dat een wandkast veel meer is dan een gewone kast. De kasten van Camber maken deel uit van de leefruimte en zijn bovendien praktisch, esthetisch en vormen één geheel met het interieur.

1. De dressing van uw dromen

Geen kast die beter binnen het thema ‘beleving’ valt dan de Camber Dressing . Ervaar het ultieme Walk-in-closet gevoel mede dankzij het gebruik van simultane schuifdeuren. Afhankelijk van hoe u het liefst uw kleding vouwt en opbergt, wordt de dressing op maat ontworpen. Een dressing-indeling in functie van hem  én haar is dus perfect mogelijk. Dankzij een opbergplekje voor al uw kleren en accessoires in uw dressing - denk hierbij aan broekenrekken, schoenendragers, sjaalhangers, dassendragers, juwelendoosjes en zoveel meer - verliest u alvast geen kostbare tijd aan het bijeenzoeken van uw favoriete outfit van de dag. Een win-win situatie!

2. Bibliotheek

De Bibliotheek is dan weer de ultieme beleving voor boekenfanaten. Met legvlakken in verschillende hellingsgraden en verschillende hoogtes in functie van uw collectie boeken, wordt uw fantasie en creativiteit op de proef gesteld. Het resultaat: een sfeervolle ruimte, met uw favoriete boeken bij de hand en omringd door uw decoratieve spullen.

Creatieve toetsen en de geslaagde integratie van een hangende bureau geven de bibliotheek tenslotte dat extra cachet. Deze praktische, plaatsbesparende en mooie werkplek is een lust voor het oog.

3. Master Bedroom

De Master Bedroom is dé plaats om volledig tot rust te komen. Sfeervolle kleuren in combinatie met aangepast meubilair op maat toveren uw slaapkamer om tot een zen plekje. Kies voor een hoofdeinde dat tegelijk als opbergmeubel en scheidingswand dient. Zo creëert u aan de ene kant een slaapplaats en aan de andere kant een opbergplek voor al uw spullen. Of wat dacht u van het praktisch voeteinde dat als zitbankje dient maar ook extra opbergruimte creëert. De op maat ontworpen kasten - met asymmetrische deuren - zorgen tenslotte voor een volledige optimalisering van de ruimte onder het schuin dak.

Connectiviteit in de ruime zin van het woord

Connectiviteit is vandaag de dag niet meer weg te denken in ons professionele en sociale leven: we zijn altijd en overal verbonden. Denk maar aan de opmars van het thuiswerken waarbij men ondanks de afstand toch met elkaar verbonden blijft. Om hiervan optimaal gebruik te maken, kiest men steeds vaker voor een home office.

4. Home office

Op de Camber stand zult u zien dat een werkplek eerst en vooral doordacht ingericht moet zijn, zonder het esthetische te vergeten. De productiviteit hangt er immers nauw mee samen. Het is dus belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de details die van uw werkplek een stimulerende en gezellige ruimte maken. Overtollige paperassen en allerlei andere zaken die u kunnen afleiden bij het werken, worden dus best goed opgeborgen. Opteer voor een strak meubel met deuren zonder handgreep en een uittrekbaar bureau zodat de gezellige, huiselijke sfeer behouden blijft.

5. Multifunctioneel meubel

Een ander mooi voorbeeld binnen het thema connectiviteit, vormt het multifunctioneel meubel dat verschillende functies met elkaar connecteert. Boekenkast, tv-meubel en zitbank versmelten en vormen als het ware een gezellige hoekje en dit in eender welke kamer (salon, kamer, zolder...). Het is de oplossing op maat om meerdere meubels met uiteenlopende functies te laten versmelten tot één esthetisch geheel.

De Room divider tenslotte springt in het oog dankzij het creatief lijnenspel. De voorkant van het meubel wordt gekenmerkt door de combinatie van een strak ontwerp en houten structuur. Aan de achterkant bevindt zich een extra bibliotheekgedeelte met een geïntegreerde bureau.

Comfortabel en zorgeloos wonen met de Camber kasten

6. Tienerkamer

Nieuw bij Camber is de tienerkamer met opklapbed op hoogte. Door deze extra kamer slim in te richten, koppelt Camber esthetiek aan functionaliteit. Met bovenaan een opklapbed en eronder een bureau, kan de ruimte zowel als slaapkamer dan als (extra) werkruimte gebruikt worden, zonder plaatsverlies! Leuk is dat u vanuit het bed naar de televisie kunt kijken. Van een multifunctionele inrichting gesproken! 

 

7. Berging

Een georganiseerde berging vergemakkelijk het leven, en dat hebben ze ook bij Camber geweten. In deze berging gaan maatwerk en functionaliteit hand in hand:

- Een wasmachine en droogkast op hoogte zodat uw rug gespaard blijft;
- Een uittrekbare wasmand, zodat deze niet langer in de weg staat;
- Een aangepaste opbergruimte op maat voor stofzuiger, bezem en andere schoonmaakspullen.

U ziet, alles kan een eigen plekje krijgen dankzij de oplossingen op maat. En zeg nu zelf, opgeruimd staat netjes!

Camberlab: dé inspiratiezone voor uw project!

In het Camberlab, een inspirerende atelierzone, kunnen bezoekers hun project op maat bespreken met onze interieurarchitecten. Laat u inspireren door onze talrijke realisaties op het moodboard en verzamel ze in uw eigen brochure op maat.

 

Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen