Camber op Batibouw 2019: helemaal mee met de laatste trends!

Batibouw gaat dit jaar door van 21 februari tot en met 3 maart en Camber is natuurlijk ook van de partij. Breng een bezoekje aan onze stand 316 in Paleis 3 en ontdek ons creatief maatwerk voor alle leefruimtes in huis. 

Voor deze 60ste editie werkt Batibouw rond verschillende thema’s zoals “Zorgeloos wonen”. Hiermee wil Batibouw comfortabel en zorgeloos wonen in de verf zetten. Het thema “A New Way of Living” benadrukt dan weer de trend dat sinds enkele jaren de bewoonbare oppervlakte van onze woningen afneemt en onze behoefte aan goede opbergoplossingen groeit. Deze esthetische en functionele trends zijn Camber, de specialist in kasten op maat, op het lijf geschreven.

Multifunctionaliteit centraal bij Camber: ontdek onze studio van 15m²

Sinds enkele jaren neemt de bewoonbare oppervlakte van onze woningen af. Daarom wil Camber iedereen inspireren en een oplossing op maat aanbieden. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met de beschikbare plaats, maar ook met de gewoontes en levensstijl van de klant!

Zo stelt Camber een mini multifunctionele studio van 15 m² voor in een industriële stijl, uitgerust met praktische, discrete en handige oplossingen om de beschikbare oppervlakte optimaal te benutten.
Denk bijvoorbeeld aan een opklapbed, ideaal voor in de gastenkamer zonder de volledige ruimte in te palmen. Of een zitbank die dienst doet als laag meubelstuk, maar evengoed als cosy hoekje kan dienen om er gezellig te ontspannen met een goed boek. Het centraal eiland met opbergoplossingen past perfect in een kleine ruimte. Ideaal om uw kleding op te leggen, te ordenen of te vouwen voor u ze opbergt.

Beleef Camber: creatief & stijlvol opbergen op maat

Wie heeft nog nooit gefantaseerd over dé droomdressing? De Camber-stand maakt deze droom werkelijkheid met een dressing van 25m². Een elegante en lichtrijke ruimte met een centraal eiland (handig wanneer u uw kleren wilt opplooien), laden met verschillende compartimenten (voor juwelen, riemen, handtassen, enz.) en een slim ontworpen zitbank waar u uw schoenen kunt aandoen. Een dressing-indeling in functie van hem én haar waarbij Camber ook deze keer het esthetische en het functionele combineert.

Wat verder staat de vier meter hoge bibliotheek. U kunt er echt niet naast kijken. Het is het eerste wat opvalt wanneer u de stand betreedt. De vier meter hoge Room Divider werd ontworpen als prachtige bibliotheek en past perfect onder het nagebootste schuin aflopende dak.

Ontdek ook de ideale wasruimte. De ruimte is van boven tot onder uitgerust met ingenieuze opbergoplossingen om het leven te vergemakkelijken, zelfs in de kleinste ruimtes.  De ruimte beschikt over een uittrekbare strijkplank, een lade met geïntegreerde wasmand, een opbergoplossing voor borstels en de stofzuiger en natuurlijk een mooie plaats voor de wasmachine en droogkast. Dankzij Camber krijgt alles een vaste plaats, want opgeruimd staat netjes!

Om opbergoplossingen op maat aan te bieden, houdt Camber ook rekening met de laatste interieurtrends. Bewonder in de Home Office de prachtige contouren van de tafel in imitatiemarmer. En vergeet zeker niet stil te staan bij « The Cloud », een 5,4 meter lange kast die open en gesloten legvlakken afwisselt om de ruimte niet te druk te maken.

Kom tot rust in de Master Bedroom, een slaapkamer ingericht met een dressing onder schuin dak en een bed met een hoofdeinde waarvan de achterkant ook kan worden gebruikt als make-uptafel. Het praktisch voeteinde met erg cosy uitstraling zorgt dan weer voor meer opbergmogelijkheden. Dankzij Camber wordt opruimen een plezier!

Camberlab: dé inspiratiezone voor uw project!

In het Camberlab, een inspirerende atelierzone, kunnen bezoekers hun project op maat bespreken met de Camber interieurarchitecten. Het is hier dat de beleving begint met verschillende interieurideeën, accessoires, afwerkingen, ... visueel tentoongesteld op het Camber moodboard. Via dit moodboard kunnen bezoekers inspiratie opdoen én kunnen ze hun eigen brochure op maat creëren die ze kunnen meenemen naar huis.

Samen met zijn interieurarchitecten denkt Camber na over alle oplossingen op maat die uw dagelijkse leven kunnen vereenvoudigen! Neem gerust contact op met Camber om uw project op maat te bespreken.

Vraag hier een gratis offerte aan
Lees ook
Bekijk alle artikelen