Camber blijft beschikbaar

We wensen je op de hoogte te houden van de maatregelen die Camber neemt naar aanleiding van deze periode. Door de nieuwe maatregelen werden we genoodzaakt om de deuren van onze showrooms te sluiten. Wij proberen hier een antwoord te geven op al je vragen.

Zijn de interieurarchitecten nog beschikbaar ?

Ja. Onze interieurarchitecten zijn nog steeds beschikbaar via telefoon, e-mail en video-call om jouw vragen te beantwoorden. Voor een nieuw project kan je een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Zij staan nog steeds voor je klaar en nemen graag de tijd om een offerte vanop afstand te realiseren.

Een afspraak aan huis was voorzien om de definitieve maten op te nemen, gaat deze nog steeds door ?

Ja. Onze opmeters blijven operationeel om de definitieve maten op te nemen en respecteren de regels van sociale afstand.

Ik heb een kast besteld, zal deze geleverd worden in deze lockdown periode? 

Ja. Onze leveringsteams blijven operationeel en respecteren de veiligheidsregels bij het leveren van de materialen. De huidige situatie (ziekte, quarantaine,...) heeft uiteraard ook een impact op de organisatie van de teams. Indien er noodgedwongen wijzigingen zijn, zullen we je zo snel mogelijk contacteren om een nieuwe afspraak vast te leggen.  

Plaatsen jullie meubelmakers?

Ja. Onze meubelmakers blijven operationeel en respecteren de regels van sociale afstand en veiligheidsmaatregelen.

Draait de productie nog?

Ja. We hebben de werkwijze gereorganiseerd met beperkte ploegen en meer shifts om zo de veiligheidsafstand te respecteren.

We stellen alles in het werk om onze service als specialisten in maatwerk van A tot Z te kunnen blijven aanbieden.

Bedankt voor uw begrip.

Het Camber-team 

Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen