Camber helpt u vanop afstand bij het realiseren van uw project op maat

Momenteel brengen we veel tijd door thuis. Het is dus dé gelegenheid om uw interieur en kasten op orde te brengen. Nadat al uw spullen zijn gesorteerd en u hebt beslist wat u wilt houden, kunt u nadenken over de perfecte opberguimte die zich aanpast aan u en uw opberggewoontes. Onze interieurarchitecten blijven beschikbaar via telefoon, e-mail en video-call om u te helpen bij het realiseren van uw droomkast ! U kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte vragen via onze website.

Hoe kunt u uw project op maat starten:

  • Contacteer onze interieurarchitecten via telefoon, e-mail of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website
  • Bespreek uw wensen en noden met onze interieurarchitecten. Zij zullen u met veel plezier verder helpen en adviseren. Heeft u afmetingen van de ruimte die u wenst (her) in te richten? En realisatie foto's die u inspireren? Nog beter! Onze interieurarchitecten zullen u de meest geschikte opbergoplossing voorstellen. 
  • Onze interieurarchitecten zullen u vervolgens contacteren om uw gedetailleerde offerte, de plannen en een 3D simulatie te overlopen en bespreken.
  • Van het 1e contact tot het einde van het project blijven zij beschikbaar via telefoon, mail en video-call om al uw vragen te beantwoorden en voor eventuele wijzigingen. U kunt ook een afspraak nemen in één van onze showrooms.

Camber hecht als familiebedrijf veel belang aan de gezondheid van haar teams, klanten en hun familie.
We stellen alles in het werk om onze service als specialisten in maatwerk van A tot Z te kunnen blijven aanbieden.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Lees ook
Bekijk alle artikelen