Camber opent haar 19e showroom in Sint-Niklaas!

De nieuwe Camber showroom in Sint-Niklaas

Staat uw huis helemaal op zijn kop en slaagt u er maar niet in om orde te scheppen in uw interieur om binnenkort tijdens de feestdagen de hele familie te kunnen uitnodigen? Kom dan in onze nieuwe showroom in Sint-Niklaas en ontdek onze vele opbergoplossingen op maat!

Een toonzaal met meer dan 280 m² opbergruimte die verdeeld en ingericht is in echte leefruimtes: dressingsboekenkasten kasten onder schuinteslaapkamers tv- en salonmeubelsbureaus vestiaires kasten voor berging/bijkeukenspeciale opberging

Het is wel duidelijk dat ons aanbod zoveel meer is dan een simpele opsomming van standaard kasten. Bij het bezoeken van deze showroom kunt u ervaren hoe de ultieme dressing, home office en slaapkamer van uw dromen er bij u thuis zou kunnen uitzien. 

Praktische én mooie oplossingen

Camber heeft ideeën en oplossingen in overvloed om comfortabele en gezellige leefruimtes te creëren voor alle gezinsleden, van de slaapkamer tot de woonkamer. Met een oplossing zoals het opklapbed wint u bijvoorbeeld niet alleen plaats, maar u kunt in diezelfde ruimte ook nog eens uw vrienden of kleinkinderen ontvangen. Een ruimte die gewoonlijk amper gebruikt wordt of ingericht is als bureauruimte wordt in een oogwenk omgetoverd tot een logeerkamer! Praktisch toch?

Een bureau op maat: 3 verschillende inrichtingen

In onze nieuwe showroom kunt u 3 bureauruimtes ontdekken die allemaal verschillend ingericht zijn. Wanneer u binnenstapt in onze showroom, ontdekt u een groot bureau met 2 grote open nissen. Ideaal om achter de deuren te verbergen wat u niet wilt laten rondslingeren op uw bureau. Wanneer u naar de andere kant van de kast stapt, ontdekt u een volledig ander type kast: een bibliotheek! Dankzij maatwerk kan de bureau / bibliotheek dienen als scheidingsmeubel en dient het nis als een gezellig leeshoekje.

Wat verder ontdekt u een zeer chique en klassieke bureauruimte van notelaar met open en gesloten delen. De combinatie van wit en notelaar geeft de bureau een strakke look met een warme touch. Open delen om er wat decoratie in de kijker te zetten, gesloten delen om er uw mappen discreet op te bergen. 

Dromen van een grote boekenkast

Hebt u altijd al gedroomd van een boekenkast voor uw grote boekencollectie? Kom er eentje bewonderen in onze showroom van Sint-Niklaas. Deze open boekenkast met een mooie kleurencombinatie van wit en houttinten is slechts één voorbeeld van de mogelijkheden van maatwerk. Hoogte of een schuin dak zijn geen hindernissen voor Camber. Dankzij creatief maatwerk worden de hoogtes optimaal benut en creëert u een boekenkast om bij weg te dromen.

Functionele en speelse kinderkamer

Een kinderkamer waar gestudeerd, gespeeld en geslapen wordt? Onze interieurarchitecten gebruiken hun creativiteit om een speelse maar functionele kamer te ontwerpen die altijd mooi opgeruimd zal zijn! Dankzij maatwerk wordt een bureau, dressing en bed in één multifunctionele inrichting samengebracht. En indien u goed kijkt, merkt u grote lades onder het bed, praktisch als extra opbergruimte voor beddengoed of speelgoed. Elke cm² optimaal benutten is de boodschap! 

Camber Atelier zone: laat u inspireren

Tijdens uw bezoek aan onze showroom in Sint-Niklaas kunt u zeker onze centrale atelier zone niet missen. Daar kunt u alle verschillende materialen aanraken, bekijken en combineren om er de kast van uw dromen mee samen te stellen. U vindt er tevens alle beschikbare kleuren, handgrepen en zoveel meer. 

Uw droomdressing: open of gesloten?

Last but not least: in onze showroom in Sint-Niklaas waant u zich meteen een ster in onze diva-dressing. Die heeft een U-vormige indeling en toont u alle mogelijkheden voor accessoires en de oplossingen van Camber voor uw toekomstige dressing. Berg uw T-shirts verticaal op in lades op maat. Hang uw lange kledingstukken op een hangroede die aangepast is aan uw kleding. Geef elk kledingstuk echt een eigen plekje door met name dassendragers te voorzien voor mijnheer en speciale hangroedes voor de bloezen van mevrouw. Kortom, deze prachtige dressing op maat bevat alle accessoires die u nodig hebt. Heeft u voorkeur voor een gesloten dressing? Geen probleem, onze interieurarchitecten tonen u graag onze verschillende opbergmogelijkheden.

Een team van interieurarchitecten tot uw dienst

Tijdens een bezoek aan een showroom van Camber ontmoet u ook ons team van interieurarchitecten. Laat u adviseren door hun kennis en ervaring.

Onze interieurarchitecten begeleiden u van a tot z bij de verwezenlijking van uw project op maat. Zij luisteren naar uw opberghoeften en wensen om zo de meest geschikte opbergoplossingen voor te stellen. Het zijn professionele adviseurs die bruisen van briljante ideeën om uw droomkast te realiseren. U hoeft dus geen seconde te aarzelen om hen een bezoek te brengen in onze nieuwe showroom!

Wilt u de slaapkamer van uw kind of de dressing van uw dromen slim inrichten? Een waaier aan oplossingen wacht op u! Maak een afspraak met onze interieurarchitecten om samen uw project op maat te realiseren. 

Maak een afspraak met onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen