De Camber showrooms zijn open

Wij verwelkomen je heel graag opnieuw in onze showrooms. Kom al onze accessoires, kleuren, materialen en afwerkingen ontdekken om je project op maat te creëren die perfect past in je interieur en je leven.

Op maat van jouw leven

Onze huizen evolueren tegenwoordig meer dan ooit. Het is niet altijd gemakkelijk om een evenwicht te vinden tussen handig en esthetisch en tussen functioneel en decoratief. Onze interieurarchitecten begeleiden je en geven je nuttige en gepersonaliseerde tips om alles uit je interieur te halen.

Bespreek je gewoontes, smaak, wensen en levensstijl en werk in overleg een inrichting uit die aan je verwachtingen en behoeften voldoet. Samen zullen jullie aangepaste oplossingen op maat van jouw interieur vinden.

Samen naar de perfecte oplossing

Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en nemen graag de tijd om je te adviseren voor je project op maat. Om deze in alle rust en veiligheid te bespreken, raden wij je aan om een afspraak te maken in de dichtstbijzijnde Camber showroom of een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website. 

Bespreek jouw wensen en noden met onze interieurarchitecten. Zij zullen jou met veel plezier verder helpen en adviseren. Heb je afmetingen van de ruimte die je wenst (her) in te richten? En realisatie foto's die jou inspireren? Nog beter! Onze interieurarchitecten zullen je de meest geschikte opbergoplossing voorstellen. 

De interieurarchitect zal jou vervolgens contacteren om jouw gedetailleerde offerte, de plannen en een 3D simulatie te overlopen en bespreken.
Van het 1e contact tot het einde van het project blijven zij beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en voor eventuele wijzigingen.

Veilige omstandigheden

We stellen alles ter beschikking in de beste omstandigheden. 

In de showroom is het dragen van een mondmasker verplicht, zowel voor onze interieurarchitecten als onze klanten. Ben jij of een familielid ziek? Contacteer onze interieurarchitect en stel je afspraak uit.

Camber dankt je voor je medewerking en je begrip. Wij hopen je binnenkort te zien!

Maak een afspraak met onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen