Grote Camber wedstrijd: win een kast op maat en een coaching van onze home organizer!

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze wedstrijd. Camber wil alle deelnemers bedanken voor de leuke en creatieve inzendingen! De hoofdprijs gaat naar Goedele & Kristof uit Mechelen. Zij winnen een Camber kast op maat en professionele coaching van onze Home Organizer Joke Himpens.

Wij willen uiteraard alle deelnemers bedanken, zij krijgen een leuke verrassing in de mailbox.

Joke Himpens: onze Home Organizer

Als meisje van tien jaar leerde Joke al om haar speelgoed op een specifieke plaats op te bergen. Het was alsof ze een klik gemaakt had: ze vond het gewoonweg fantastisch! Dat ze later als volwassene haar eigen Home Organizing-zaak ‘Practical Joke’ zou oprichten, was dan ook de logica zelve. Haar credo: opruimen is geen doel op zich maar een methode om rust te creëren, om overzicht te hebben in je kast, rust in je huis en in je hoofd. Voor haar gaan opruimen en minimalisme onvermijdelijk hand in hand. Ze pleit ervoor om terug te keren naar de essentie, maar legt hiervoor geen vaste methode op aan haar klanten.

Voor Joke is het belangrijk dat opbergen leuk blijft. Het moet een moment van ontspanning zijn. Elk voorwerp moet heel natuurlijk zijn plaatsje vinden. Als je plezier leert te hebben in opbergen, zal je vanzelf volhouden en voortdoen!

Lees ook
Bekijk alle artikelen