Profiteer van onze Batibouw actie!

Uitzonderlijke Batibouw condities! 

Opgeruimd gestart is goed gestart!

Heeft u (opruim)kriebels gekregen om uw interieur te rerorganiseren en droomt u van kasten die zich aanpassen aan uw opberggewoontes en uw levensstijl?

Dan heeft Camber goed nieuws voor u! Profiteer nu van onze Batibouw actie* tot en met 7 juni en realiseer uw project op maat onder uitzonderlijke voorwaarden*.

*Zie voorwaarden in de showrooms.

Camber, kasten en een service op maat

Camber helpt u bij het realiseren van uw droomkast op maat! Onze kasten, dressings, boekenkasten en andere kasten op maat worden perfect afgestemd op uw interieur en passen zich aan aan alles wat u erin kwijt wilt en niet omgekeerd! Heeft u een project op maat die u met Camber wilt realiseren?

Hoe gaat u te werk?

Wilt u ons een bezoekje brengen in onze showroom? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken in uw dichtstbijzijnde Camber showroom. Wilt u liever op afstand uw project opstarten? Geen probleem. U kunt ook een vrijblijvende offerte vragen via onze website. Camber beschikt over 19 showrooms met verschillende interieurarchitecten die u graag verder helpen.

Wij nodigen u uit om onze maatregelen te bekijken alvorens u naar de showroom komt. Het dragen van een mondmasker is verplicht, zowel voor onze interieurarchitecten als onze klanten. De bureau, stoelen, handgrepen en stalen worden ontsmet na elke afspraak.

Wat neemt u mee tijdens uw afspraak in de showroom?

Neem een plan, afmetingen en zo veel mogelijk informatie mee voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak van uw project. Vertel ons over uw ideeën. Geef aan wat u nodig hebt. Laat u inspireren op onze website met talrijke realisaties op maat.

Onze interieurarchitecten zullen u adviseren en de meest geschikte én esthetische oplossing voorstellen, rekening houdend met uw levensstijl en budget.

Maak een afspraak met onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen