Oplossingen om de "hotspots" uit uw huis te bannen

"Hotspot". U hebt misschien nog nooit gehoord van dit woord, en toch hebt u waarschijnlijk een idee waarover het gaat. Ontdek hoe u slimmer kunt opbergen dankzij de tips & tricks van Camber!

Wat is een "hotspot"?

Wat met die kleren die u nog maar één keer hebt aangetrokken om naar een feestje te gaan en dus niet meer netjes genoeg zijn om in de kast te hangen maar ook niet vuil genoeg om in de wasmachine te belanden? Wat doen we in dit geval meestal? We leggen ze op een stoel! Deze tijdelijke opbergplek wordt ook wel een een "hotspot" genoemd.

De "hotspot" is dus die bekende stoel in de dressing of slaapkamer waar de kleren zich opstapelen. Met als gevolg dat u dat ene kleedje maar niet terugvindt. Maar dat niet alleen! Het kan even goed gaan om dat schaaltje in de inkomhal waar de lege batterijen in rondslingeren of om dat hoekje op de kast waar de post verzameld wordt.
En bij u? Wat is uw hotspot?

Hoe "hotspots" eenvoudig bannen uit uw huis?

Eerst en vooral moet u de stoel weghalen.Vervolgens is het belangrijk dat u er een goede gewoonte van maakt om uw kleren niet overal te laten rondslingeren. Hierbij kunnen verschillende oplossingen u helpen.
Zo adviseren onze interieurarchitecten om een uittrekbaar haakje te integreren in uw dressing waar u een outfit aan kunt hangen voor de komende dagen of het volgende feestje in aantocht. Dit uittrekbaar haakje werd trouwens zo ontworpen dat hij praktisch en doeltreffend is. Zo is hij niet te lang waardoor er geen plek is voor meerdere kleerhangers en er dus ook geen nieuwe hotspot met meerdere outfits kan ontstaan. Slim gezien, toch?

U vindt meteen wat u zoekt

Door alle hotspots uit uw huis te bannen, hoeft u niet langer eindeloos te zoeken naar uw spullen. Alles heeft zijn eigen plekje! Dankzij de opbergoplossingen op maat en de tips & tricks van Camber wordt opbergen een plezier!

Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen