Enkele tips voor een opgeruimd huis tijdens de eindejaarsfeesten

De eindejaarsperiode staat voor de deur. Tijd om uw kerstboom te zetten en uw huis te versieren om te genieten van gezellige familiemomenten. Ontdek in dit artikel enkele tips die u helpen om de eindejaarsfeesten door te komen met een opgeruimd huis!

De kerstversiering uit de kast halen

Ieder jaar is het hetzelfde liedje: u verliest veel tijd met het zoeken naar uw kerstversiering! De kinderen kunnen niet wachten om de kerstboom te versieren, maar waar hebt u alles ook al weer gelegd? Een deel ligt stof te vergaren op zolder, terwijl een ander deel terug te vinden is in dozen die her en der in kasten gestoken zijn. Camber brengt verlossing!

Vind uw decoratie in een handomdraai door uw zolder efficiënt in te richten. Voorzie diepe kasten en benut de volledige ruimte onder het dak. Zo krijgt u de ideale opbergruimte voor uw kerstversiering, kerstballen en slingers. Ook al haalt u ze maar één keer per jaar uit de kast.

Feesten met familie of vrienden

De eindejaarsfeesten staan garant voor gezellige momenten met glühwein en heerlijke hapjes in het bijzijn van familie en vrienden. Maar natuurlijk kunt u uw gasten niet ontvangen in huis dat er rommelig bijligt.

Een multifunctioneel TV-meubel is de oplossing. Hier kunt u alle spullen in opbergen die uw gasten niet hoeven te zien, zoals het speelgoed van de kinderen of uw papierwerk. De kers op de taart? Een barruimte zodat u en uw gasten meteen een glas kunnen drinken!

Feestoutfits

“Wat zal ik aantrekken met de feesten?”, een vraag die ieder jaar terugkeert. Onze eerste tip is om het advies van onze Home Organizer te volgen en orde op zaken te stellen in uw dressing!

Bekijk wat in uw dressing ligt alvorens te gaan shoppen. De ideale outfit hangt misschien al in uw kast.

Gevonden? Hang uw outfit aan een uittrekbare haakje tot het moment daar is. Het resultaat? Geen stress wanneer u uzelf klaarmaakt voor kerstavond. Bovendien verliest u geen tijd door het zoeken naar uw outfit in een van uw befaamde ‘hotspots’ in huis.

Het enige wat u nu nog moet doen is uw outfit aantrekken en genieten van de tijd met uw gasten!

Het voltallige Camber-team wenst u nu al een prettige eindejaarsperiode!

Vraag een offerte aan onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen