TV-reportage: een droominterieur dankzij maatwerk

“Dit keer voelen we ons echt thuis.”

Dit is het mooie resultaat van een geslaagde samenwerking tussen Camber en zijn klanten.
In deze TV-reportage ontdekt u het verhaal van een koppel dat op zoek was naar een echte thuis, een interieur die vandaag dankzij Camber volledig voldoet aan hun verwachtingen.

Op zoek naar het thuisgevoel

Dit koppel kocht een instapklaar appartement dat weinig veranderingen nodig had. Alles was er en werkte, maar toch hadden ze niet dat thuisgevoel.

Zo ontstond het idee om een tweede appartement te kopen dat ze volledig naar wens konden inrichten. En die wens zijn ruimtes die kriskras in elkaar overlopen. Ze besloten om alles uit te breken en van nul te beginnen.

Eindeloze mogelijkheden dankzij maatwerk

Eens het appartement was ingedeeld en hun architect de plannen had uitgetekend, kwamen ze naar de dichtstbijzijnde showroom van Camber. Tijdens hun afspraak met de interieurarchitecte van Camber bekeken ze wat mogelijk was. De interieurarchitecte begreep meteen wat het koppel zocht en stelde hen een plan voor met kasten die doorlopen over hun volledige appartement.

Het koppel stond versteld van wat allemaal mogelijk was dankzij maatwerk.

“We waren onder de indruk van wat we met dit appartement allemaal konden doen. Veel zaken leken ons onmogelijk maar toch konden we de kleinste hoeken en kantjes van ons appartement benutten. Overal waar je keek, waren er kasten!”

Door de eindeloze mogelijkheden van maatwerk konden ze hun appartement naar wens inrichten en een leefruimte creëren die in hun ogen uniek is.

“Wat we willen is een plek waar we ons echt thuis voelen. Onze plek, 100% onze stijl zonder dat er sporen zijn van iemand anders. En dat is gelukt.”

Een werf zonder stof en verrassingen

Toen het koppel ‘s avonds ter plaatse kwam om de werken op te volgen, waren ze onder de indruk van hoe netjes de werf erbij lag.

“S’avonds bezocht ik af en toe de werf en ik verschoot dat het daar zo netjes en proper lag. Als ik een gat boor, kan ik het volledige huis beginnen kuisen. Ik weet niet hoe ze het deden, maar hier was geen stof.”

Wanneer we hen vragen of ze tevreden zijn van Camber antwoorden ze: “Absoluut! Prijs-kwaliteit waardig, alles is netjes en proper.” En ze voegen eraan toe: “Camber deed exact wat we wensten waardoor we nu een echt thuisgevoel hebben.”

Wilt u ook een project op maat realiseren met onze interieurarchitecten? Vraag om een offerte of breng een bezoek aan onze showrooms!

Vraag een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen