Dressing op maat vs. modulaire dressing?

De beperkingen van het modulemeubel

  • Echt verplaatsbaar?

Een van de redenen om voor een modulaire dressing te kiezen, is dat die zich kan aanpassen aan alle omstandigheden. Lees: “ik kan hem altijd opnieuw gebruiken in een andere omgeving.” Vergeet dat maar: het is niet vanzelfsprekend of zeker dat u een module meubel uit elkaar kunt halen en opnieuw in elkaar kunt zetten!

  • De mooie catalogus vs. de realiteit

Net als kleren kunnen meubelen veel mooier lijken op papier! De materialen, de afwerkingen en het robuuste effect zijn immers vaak bedrieglijk. Kijk uit voor het cataloguseffect of u zult ontgoocheld zijn. Bij de aankoop van modulemeubels heeft u in tegenstelling tot bij maatwerk geen interieurarchitecten die u een 3D-voorstelling maken.

  • Opeenstapeling van stof

Een modulaire dressing is nooit volkomen ingebouwd. Voor wie geluk heeft, scheelt het maar enkele centimeters of zelfs millimeters, maar het resultaat op esthetisch, maar ook op praktisch vlak, is verre van ideaal. Die spleten – hoe klein ook – zijn echte stofnesten, niet erg aangenaam! De dressing op maat staat echt waterpas, zelfs voor de moeilijkste ruimten. De meubelmaker plaatst afwerkingselementen zodat het meubel volkomen ingebouwd is, door zo nodig de gebreken van de kamer – geen rechte muur of plafonds – te compenseren.

De troeven van maatwerk

  • Optimalisering van de ruimte

Wie droomt er niet van meer ruimte? Alleen maatwerk verzekert u een maximale optimalisering van uw ruimten. De kleinste hoek die vroeger onbruikbaar was, wordt nu een opbergruimte.

  • Dienstverlening en product zijn persoonlijk

Maatwerk kiezen is ook kiezen voor deskundig advies – van interieurarchitecten en meubelmakers – om uw gekste wensen te vervullen! Zeg ons wat u nodig heeft, wij bieden u oplossingen op maat van uw dromen. U zult niet meer jaloers zijn op de dressing van Carrie Bradshaw!

  • Materiaal en kwaliteit

Een persoonlijke dressing is ook kiezen voor de materialen en kleuren die u wenst. Niets biedt u zo veel keuze als maatwerk. Uw dressing wordt een uniek project, naar uw beeld, met de garantie van een onberispelijke kwaliteit!

  • Een echte investering

Weet u dat een kast op maat uw onroerend goed echt een toegevoegde waarde biedt? Een dressing op maat, ontworpen van muur tot muur en van vloer tot plafond, wordt als onroerend goed beschouwd en geniet dus een btw van 6% voor alle woningen ouder dan 10 jaar.

Overtuigd van de voordelen van maatwerk? Ontdek de realisaties van Camber, verwen uzelf en investeer verstandig!

Vraag advies aan onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen