Organiseer de paaseierenjacht bij u thuis!

We gaan de paaseierenjacht niet overslaan dit jaar! Organiseer het dit jaar in uw huis, in uw kasten, tussen de planten of in de tuin. Er zijn genoeg leuke verstopplaatsen voor de kinderen! Camber geeft u alvast enkele ideeën mee.

In de lades van de vestiaire of de dressing

Dit jaar zullen de paaseitjes in huis gezocht moeten worden. En dus moeten we creatief zijn. Gebruik de lades van de vestiaire en de dressing om er paaseitjes in te verstoppen. De kinderen zullen stralen als ze de lades open trekken en hun buit vinden!

De woonkamer met zijn ontelbare verstopplaatsen

Uw woonkamer mag natuurlijk niet gespaard blijven tijdens deze speurtocht. Leg enkele paaseitjes op plekken die uw kinderen goed kennen en waar ze gemakkelijk bij kunnen. De grote lades met de plaids zijn een ideale verstopplaats. Voor nog meer verrassing kunt u de eitjes ook tussen de planten leggen!

Achter de deuren van uw dressing

In hun zoektocht naar paaseitjes openen de kinderen alle lades en deuren in huis. Zorg voor momenten van geluk door de juiste verstopplaatsen uit te kiezen. Aarzel dus niet om enkele eitjes te leggen achter de deuren van uw dressing, op de legplanken achter de hangroede. 

De kinderkamer, daar waar ze het ‘t minst verwachten!

Leg enkele eitjes op een plek waar ze niet meteen aan denken: in hun eigen kamer en op de verstopplaatsen die ze zelf gebruiken! Denk aan de lades onder het bed. Verrassing gegarandeerd! 

Wees creatief en geniet samen van de zoektocht!

Pasen is de ideale gelegenheid om samen met het gezin een moment van rust te nemen in deze ongewone periode. Wees dus creatief! U kunt bijvoorbeeld eitjes verstoppen in de zakken van hun jas, in de schoenen van papa of de handtas van mama. Kortom, alle plekken waar niemand zich aan verwacht! Wees origineel en vooral: geniet van deze momenten met uw kinderen. 

Vrolijk Pasen!

Ontdek meer Camber opbergoplossingen hier
Lees ook
Bekijk alle artikelen