Tips om een appartement aan zee te optimaliseren

Bent u de gelukkige eigenaar van een appartement aan zee en wil u dat renoveren of herinrichten? Uw optrekje aan de kust moet vooral praktisch, comfortabel en doordacht zijn. Camber geeft u daarom enkele tips voor een vlotte optimalisering van uw appartement.

Creëer uw eigen stijl dankzij maatwerk

Lijkt uw appartement te klein? Kunt u zich maar moeilijk voorstellen dat zo'n beperkte ruimte ooit een leuke en comfortabele plek kan worden? Wilt u een modern of Scandinavisch interieur? Boordevol kleuren of sereen wit? Heel natuurlijk of eerder strak? Maatwerk maakt alles mogelijk! U hoeft zelf maar twee dingen te doen. Laat u inspireren door onze realisaties om uw stijl te bepalen en bepaal wat u graag met de ruimte wilt doen. Ontwerp vervolgens in samenwerking met onze interieurarchitecten functionele kasten om elke cm² optimaal te benutten.

Een opklapbed

Een appartement aan zee gaat vaak gepaard met het ontvangen van logees! Een opklapbed is een van de beste oplossingen op maat om een ruimte te optimaliseren. U wint er niet alleen veel plaats mee, maar het is ook een interieurvriendelijke oplossing doordat het helemaal opgaat in het interieur en waardoor de kamer gebruikt kan worden voor andere activiteiten wanneer het bed ingeklapt is. Kortom, onmisbaar in kleine ruimtes.

Een uittrekbaar bureau maakt de kamer multifunctioneel

Tegenwoordig kan een kast dankzij maatwerk een ander meubel verbergen. Een bureau kan dus slim verstopt zitten in een tv-meubel, boekenkast of ander meubel. Praktisch en plaatsbesparend!

Spiegels om de ruimte te vergroten

Er bestaan heel wat trucjes om een ruimte optisch te vergroten. Schuifdeuren met spiegels zijn een mooie 2-in-1-oplossing op maat. Dankzij die handige oplossing kan iedereen zich vlotter door uw appartement bewegen en bespaart u bovendien plaats.  Daarnaast kunt u ook makkelijk een kastdeur transformeren tot spiegel of een spiegel verwerken aan de binnenzijde van uw draaideuren. Oplossingen genoeg!

Gezellig en praktisch hoofdeinde

Voor een optimaal gebruik van uw slaapkamer dat ook een gezellige meerwaarde geeft, kunt u kasten voorzien naast en boven het bed. Een praktisch hoofdeinde voor opbergruimte dat van uw kamer een gezellige cocon maakt.

Kasten als Room divider

Heeft u er aan gedacht om kasten te installeren die dienen als Room Divider? Zo kunt u perfect twee aparte (leef)ruimtes creeëren zonder aan ruimte in te boeten!

Gebruik de volledige hoogte tot het plafond

In een appartement met een klein vloeroppervlak moet de beschikbare ruimte volledig worden benut. Uw kasten mogen dus gerust tot aan het plafond reiken! De opbergruimte helemaal bovenaan kan terecht moeilijk bereikbaar lijken, maar u kunt er de winterspullen opbergen die u in de zomer niet nodig hebt, en omgekeerd.

Uw appartement aan de kust krijgt een nieuwe look dankzij slimme en multifunctionele opbergoplossingen op maat. Houd al het nodige voor een weekendje aan zee binnen handbereik.

Ga naar onze showrooms en vooral die van Brugge om er te ontdekken wat Camber voor uw appartement aan zee kan betekenen en laat u adviseren door onze interieurarchitecten.

 

Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen