Voor & na: een slaapkamer op maat in landelijke stijl

Iedereen wil graag de kamer van zijn dromen. Wel, een van onze klanten kreeg haar gedroomde kamer met de hulp van de interieurarchitecten van Camber! Wat wilde zij precies? Een slaapkamer op maat in landelijke stijl met rustgevende kleuren om de dag in alle rust te starten en te eindigen.

Voor een systematisch opgeruimde slaapkamer waar alles zijn plekje heeft, werden verschillende soorten opbergruimtes op maat uitgedacht in functie van de vraag en verwachtingen van de klant.

Dressing op maat

Stéphanie, onze interieurarchitecte, vroeg aan de klant of ze haar kledij liever ophangt of opplooit. In functie van deze noden ontwierp Stephanie vervolgens een dressing indeling op maat. Het werd een combinatie van hangroedes en legvlakken, aangepast aan de kledij die de klant er wou opbergen. Al deze opbergruimtes op maat vormden samen een gesloten dressing om de ruimte een ordelijke maar vooral stijlvolle look te geven.
 

Om de kamer een landelijke toets te geven, koos de klant voor MDF. Dankzij maatwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden voor een optimaal gepersonaliseerd interieur. In dit geval spelen de kleur en de stijl van de dressing een belangrijke rol in de rustgevende sfeer en uitstraling van de kamer.

Haal alles uit het hoofdeinde van uw bed!

Dit is een schoolvoorbeeld van een kast op maat die handig is eén mooi oogt! Praktisch gezien kunt u er alles in kwijt en het bovendien dient het als nachttafel voor allerlei zaken die u graag binnen handbereik hebt zoals uw gsm, een flesje water ... Aan de andere kant van het bed is er dan weer extra opbergruimte. Esthetisch gezien verdeelt dit multifunctionele hoofdeinde de kamer in twee zonder af te doen aan het intieme en knusse karakter van de ruimte.

Ingebouwde boekenkast in de slaapkamer

Wat kan voor het slapengaan beter ontspannen dan een boek te lezen? Aangezien de klant in haar knusse slaapkamer graag haar lievelingsboeken bij de hand wou hebben, hebben de interieurarchitecte en onze klant samen een andere gesloten boekenkast op maat bedacht voor deze slaapkamer. Vanuit esthetisch oogpunt past deze boekenkast perfect in het geheel van de kamer omdat ze dezelfde stijl als de dressing en het hoofdeinde van het bed volgt. Zo straalt deze inrichting een gezellige sfeer uit, perfect voor het opstaan en slapengaan.

Vraag een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen