daniela prepeliuc Camber

Daniela Prepeliuc

Daniela Prepeliuc, welbekend in Franstalig België, is tv-presentatrice en content creator. Nadat ze de benedenverdieping van hun huis hadden opgeknapt, wilden zij en haar gezin de bovenverdieping aanpakken.

De eerste ruimte die ze graag opnieuw willen inrichten is het thuiskantoor. Omdat de ruimte zich onder het schuine dak bevindt, hebben ze nood aan een oplossing op maat.

Daarom nam ze contact op met Camber om een praktisch, aangenaam en stijlvol thuiskantoor te ontwerpen. Een bureau op maat waarin ze al haar spullen gemakkelijk kan opbergen en terugvinden, maar dat ook een gezinsruimte moet worden waar iedereen een gepersonaliseerd plekje kan hebben. Ontdek haar project hier stap voor stap!

EPISODE 1

Bezoek van onze interieurarchitecte & eerste ontwerp

Ontdek in deze eerste episode hoe het bureau er vooraf uitzag en hoe onze interieurarchitect Catherine de ruimte analyseerde. De eerste stap was nagaan wat de opbergbehoeften en -wensen waren van het gezin. Daarna ging ze verder met het opmeten van de ruimte en alle voorwerpen die het gezin wil opbergen in het nieuwe thuiskantoor. Vervolgens nemen we je mee naar de Camber showroom. Daniela ontdekt de 3D-simulatie die onze interieurarchitecte heeft gemaakt van het bureau op maat.

Ontdek hier

EPISODE 2

3D-simulatie in de showroom

Hier nemen we je mee naar de Camber showroom. Daniela ontdekt de 3D-simulatie die onze interieurarchitecte heeft gemaakt van het bureau op maat, aangepast aan Daniela’s wensen en behoeften.

Ontdek hier

EPISODE 3

Levering, plaatsing en afwerking

Ontdek de verschillende stappen van Daniela’s bureau inrichting. Vanaf het moment dat alles geleverd en geïnstalleerd was door onze teams, kon het gezin meteen genieten van de ruimte. Het is een ruimte geworden die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en aangenaam om samen tijd door te brengen.

Ontdek hier
Het moodboard van Daniela

Sereen bureau

Catherine, interieurarchitect bij Camber stelde een moodboard samen die de verschillende functies van het bureau van Daniela verenigen. Ze combineert wit met hout voor een rustgevende en neutrale uitstraling van het bureau. Zo vormt het de perfecte balans tussen werk en privé.
Het zorgt voor de nodige sereniteit wanneer ze aan het werk is, en het kan zich perfect aanpassen aan ludieke en speelse elementen die samen met haar gezin gaan evolueren.
Benieuwd naar het resultaat? Ontdek het op onze blog.

Ontdek ook

Sarah Nelissen

Bekijk het project