La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Een kamer op maat van elke kinderdroom

Ontworpen door onze experts, op maat van jouw leven

Kinderkamer met open en gesloten delen Back to school

Een kamer op maat van kleine en grote kinderavonturen

Droomt jouw kind van een eigen plekje waar hij of zij al die creativiteit en fantasie de vrije loop kan laten? Een plekje om te spelen, leren, lezen en knutselen? Dankzij de kasten op maat van Camber geef je je kind een eigen droomkamer waar ze volledig zichzelf kunnen zijn, vandaag én morgen.

moodboard back to school
Een moodboard met vrolijke kleuren en natuurlijke accenten

Leandro is een typische jongen die houdt van dino’s en auto’s. Onze interieurarchitect Evelyne ging aan de slag en bracht zachte, speelse en kleurrijke materialen samen om een vrolijke en tegelijk rustgevende mood te creëren. Leandro droomde van een kamer met veel kleur waar zijn speelgoed en knuffels een prominente plaats kregen. De combinatie van groene en blauwe tinten geven de kamer een frisse uitstraling. De basiskleur voor de kinderkamer werd een lichte warme houttextuur zodat de kleurelementen er als het ware uitspringen.

Ontdek deze kinderkamer in 360 graden

Een witte kinderkamer voor Axelle,
ontworpen door interieurarchitecte Nikki

Sophie en haar partner wilden hun dochter, Axelle, een eigen plekje geven waar ze voldoende ruimte heeft om te spelen. Omdat er in de kamer van Axelle schuine wanden zijn, was de keuze voor kasten op maat snel gemaakt zodat de ruimte optimaal benut wordt. Er werd gekozen voor witte kasten met natuurlijke accenten zoals een houten blad. De maatkast kreeg eveneens een speelse toets met lederen handgrepen. Zo is er niet alleen een aangenaam ruimtegevoel maar straalt het geheel ook zachtheid uit. Dankzij de slimme indeling van de kast op maat is er voldoende opbergruimte voor kleren, speelgoed en zelfs voor haar uitgebreide collectie prinsessenjurken.

  • warme bruine lederen handgrepen in maatkast
Accessoires

Onze interieurarchitect koos voor de volgende accessoires om de maatkast van Axelle te personaliseren:

  • warme bruine lederen handgrepen in maatkast
    Lederen handgrepen
  • ladekast met compartimenten voor sokken en ondergoed
    Lades met compartimenten
Sophie
Sophie
Klant

“Mijn man en ik hebben allebei een fulltime job, de momenten dat je dan thuis komt, wil je dan ook qualitytime spenderen met je kinderen. Liefst in een ordelijk en opgeruimd huis, dat brengt mij dan tot rust.”

Kasten op maat kinderkamer
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 4.000 €
  • Nikki, interieurarchitecte
  • Lennert & Wouter, meubelplaatsers

De prijs omvat het ontwerp, de levering en de plaatsing alsook 10 jaar garantie op je kasten op maat.

Bekijk deze realisatie
WIST JE DAT?

Bij Camber werken we met onze eigen interieurarchitecten die luisteren naar jouw wensen en (opberg)noden zodat elke kast op maat perfect past in jouw leven én interieur. Dankzij hun expertise en de 29 jaar ervaring van Camber kan jij rekenen op het beste advies en een zorgvuldige begeleiding van ontwerp tot plaatsing.

%

Back to school-actie

Maken je kinderen dit nieuwe schooljaar hun dromen waar in een kamer op hun maat?

Vraag nu een gratis offerte aan onze interieurarchitecten in een Camber-showroom bij jou in de buurt. Zo profiteer je van onze Back to School-actie* en geniet je van een mooie korting op maat om het nieuwe schooljaar goed in te zetten.
Ik profiteer van de Back to school-actie!
Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 01/10/2023. 1 kortingsbon per leveringsadres. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Deze kortingsbon is uniek en mag niet gekopieerd, vervalst of verspreid worden. Zie voorwaarden in onze showrooms.