La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Een kamer waar je kleinkinderen zich thuis voelen

Ontworpen door onze experts, op maat van jouw leven

Een plekje waar je kleinkinderen echt kind kunnen zijn

Op bezoek gaan bij oma en opa is op zich al een hoogtepunt voor je kleinkinderen maar wat als je hen dankzij kasten op maat van Camber ook nog eens een eigen plekje kan geven? Samen met onze experts ontwerp je de perfecte kamer waar ze naar hartenlust kunnen spelen, leren, lezen en knutselen. Om samen mooie herinneringen te maken die hun hele leven lang zullen bijblijven.

moodboard back to school
Een moodboard met vrolijke kleuren en natuurlijke accenten

Leandro is een typische jongen die houdt van dino’s en auto’s. Onze interieurarchitecte Evelyne ging aan de slag en bracht zachte, speelse en kleurrijke materialen samen om een vrolijke en tegelijk rustgevende mood te creëren. Leandro droomde van een kamer met veel kleur waar zijn speelgoed en knuffels een prominente plaats kregen. De combinatie van groene en blauwe tinten geven de kamer een frisse uitstraling. De basiskleur voor de kinderkamer werd een lichte warme houttextuur zodat de kleurelementen er als het ware uitspringen.

Ontdek deze kinderkamer in 360 graden

Een speelkamer voor de kleinkinderen van Michel,
ontworpen door interieurarchitecte Axelle

Michel en zijn vrouw passen graag en regelmatig op hun kleinkinderen. Ze wilden dan ook graag een mooie en praktische speelkamer voor hen inrichten. De ruimte werd voorzien van een praktisch tv-meubel op maat, om de leukste filmnamiddagen te bleven. Samen met Axelle, de Camber-interieurarchitecte, werd er ook gedacht aan diepe lades onderaan de kast. Zo kunnen de kleinkinderen altijd makkelijk bij hun speelgoed én kunnen ze het zelf netjes opbergen voordat ze terug naar huis gaan. De open delen van de kast op maat zijn op hun beurt ideaal om de boeken en het favoriete speelgoed in de kijker te zetten. Daarnaast zorgen de open nissen in verschillende groottes zorgen voor een speels accent die perfect past bij deze kamer.

De keuze voor lichte houttinten en strakke kastdeuren met tip-on systeem zorgt voor een aangenaam ruimtegevoel en een warme sfeer die uitnodigt tot spelen en ravotten.

Michel
Klant

“We zijn altijd blij om de kleinkinderen te zien, ze zijn erg belangrijk voor ons. Daarom wilden we een goed georganiseerde speelkamer waar ze urenlang kunnen spelen.”

speelkamer op maat camber
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 3.800 €
  • Axelle, interieurarchitecte
  • Antoine, Lancelot & Eric, meubelplaatsers

De prijs omvat het ontwerp, de levering en de plaatsing alsook 10 jaar garantie op je kasten op maat.

Bekijk deze realisatie
WIST JE DAT?

Onze Camber-interieurarchitecten luisteren naar jouw wensen en (opberg)noden zodat elke kast op maat perfect past in jouw leven en interieur. Dankzij hun expertise en de 29 jaar ervaring van Camber kan jij altijd rekenen op het beste advies en een zorgvuldige begeleiding van ontwerp tot plaatsing. Zo hoef je alleen nog maar te genieten van de uitstekende Camber-kwaliteit.

%

Back to school-actie

Ontwerp je samen met onze experts een praktische speelkamer voor je kleinkinderen?

Vraag een gratis offerte aan onze interieurarchitecten in een Camber-showroom bij jou in de buurt en geniet van een mooie korting op maat* om het nieuwe schooljaar goed in te zetten. Dan heeft je kleinkind straks een eigen plekje op maat van al hun kleine en grote avonturen.

Ik profiteer van de Back to school-actie!
Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 01/10/2023. 1 kortingsbon per leveringsadres. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Deze kortingsbon is uniek en mag niet gekopieerd, vervalst of verspreid worden. Zie voorwaarden in onze showrooms.