La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Maak plaats voor de mooiste momenten

Een interieur op maat van vandaag en morgen

Een plek voor de hele familie

De eindejaarsfeesten staan voor de deur dus binnenkort komt de hele familie gezellig samen om het voorbije jaar in schoonheid af te sluiten. De woonkamer is de plek bij uitstek om bij te praten met onze kinderen en kleinkinderen. En tijdens het eindejaar genieten we hier samen van iets lekkers en verrassende geschenken. Met een warm en persoonlijk interieur creëer je zonder moeite een gezellige sfeer die zich zonder moeite aanpast aan elke gelegenheid. Zo maak je van elke familiebijeenkomst een herinnering om te koesteren.

Cosy mood

Warme kleuren en gezellige accenten

Onze interieurarchitecte, Sarah, stelde een moodboard samen voor de woonkamer van Sophie en Gilles. Ze bracht zachte en warme materialen samen om een rustgevende mood te creëren. Om een persoonlijke touch toe te voegen, combineerde onze interieurarchitecte de trendkleur Marokkaans nude en lichte tinten. Het resultaat is een kamer met een stijlvolle en warme uitstraling. De donkere accessoires werken het geheel af.

Ontdek deze woonkamer op maat in 360 graden

Een kast op maat van de unieke passie van Gérard, ontworpen door Camber-experte Noémie

Toen Gérard en Carine verhuisden naar hun nieuwbouwappartement in Genval wilden ze graag een praktisch maar vooral ook persoonlijk interieur die eigen was aan hun passies en hobby’s.

De liefde voor auto- en motorsport van Gérard kreeg een prominente plek in huis. Doorheen de jaren verzamelde Gérard heel wat bijzondere helmen die het koppel graag in de kijker wou zetten. Interieurarchitecte Noémie ontwierp samen met het koppel een mooie kast op maat waar niet alleen de tv een plaats kreeg maar vooral die unieke verzameling.

ACCESSOIRES

Gérard en Carine kozen samen met interieurarchitecte Noémie voor de volgende accessoires om hun kast op maat te personaliseren:

  • Houten elementen
  • Open nissen op maat van elke helm
wandkast en tv-kast en boekenkast op maat
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 3.900 €
  • Noémie, interieurachitect
  • Marc en Raphaël, meubelplaatsers

De prijs omvat het ontwerp, de levering en de plaatsing alsook 10 jaar garantie op je kasten op maat.

Bekijk deze realisatie
camber klant
Carine
Klant

“Er was meteen een klik met interieurarchitecte Noémie. Ze luisterde niet alleen naar wat wij wilden maar gaf ons aangepast advies waar we echt iets aan hadden.”

%

Profiteer van onze actie

Heb jij net als Gérard en Carine een bijzonder verhaal die een plekje verdient in je interieur?

Maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten in een van onze 20 showrooms en ontvang een gratis offerte op maat. Bovendien geniet je nu van een mooie korting op je eigen project op maat.

Ik vind mijn showroom
WIST JE DAT?

Bij Camber hebben we al meer dan 29 ervaring in het ontwerpen van kasten op maat van jouw leven én woning. Ons team interieurarchitecten luistert naar wat jij wenst en nodig hebt. Dankzij hun expertise geniet je van gericht advies en een volledige begeleiding, van ontwerp tot plaatsing.

Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie voorwaarden in onze showrooms.