La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Maak plaats voor de mooiste momenten

Een gezellige woonkamer op maat van vandaag en morgen

Het samen gezellig maken

We bereiden ons stilaan voor op de eindejaarsfeesten met ons gezin, onze familie én vrienden. Samen genieten van lekkere hapjes, een glaasje bubbels en de kinderen verwennen met mooie cadeautjes dat doen we het liefst in de woonkamer, het hart van onze woning. Met een gepersonaliseerd  en warm interieur creëer je altijd een gezellige sfeer waar iedereen geniet van het samenzijn.

Cosy mood

Warme kleuren en gezellige accenten

Onze interieurarchitecte, Sarah, stelde een moodboard samen voor de woonkamer van Sophie en Gilles. Ze bracht zachte en warme materialen samen om een rustgevende mood te creëren. Om een persoonlijke touch toe te voegen, combineerde onze interieurarchitecte de trendkleur Marokkaans nude en lichte tinten. Het resultaat is een kamer met een stijlvolle en warme uitstraling. De donkere accessoires werken het geheel af.

Ontdek deze woonkamer op maat in 360 graden

Een woonkamer op maat van Joleen en haar gezin

Ook Joleen en Maarten wilden graag een leefruimte waar ze kunnen genieten van qualitytime met hun dochtertje Lune en hun familie. Er werden kasten en een bank op voorzien zodat iedereen kan aanschuiven aan tafel, net zoals tijdens het eerste verjaardagsfeestje van hun kleine spruit.

Bovendien werd er in de zitbank extra opbergruimte voorzien. De open nissen zijn op hun beurt op maat van Joleen’s platenspeler en platen die ze elk jaar krijgt voor haar verjaardag. Een mooie en persoonlijke touch die zeker in de kijker mocht staan. En wat met dat rare hoekje in de vorm van een driehoek? Ook die ruimte werd omgetoverd tot een handige maatkast om de volledige woonkamer optimaal te benutten.

ACCESSOIRES

Onze interieurarchitecte Nikki koos voor de volgende accessoires om de kast van Joleen en Maarten te personaliseren:

  • Zitbank met opbergruimte
  • Open nis voor Joleen’s platenspeler
camber zitbank salon kast op maat
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 9.300 €
  • Nikki, interieurachitect
  • Wouter, Jonas & Luka, meubelplaatsers

De prijs omvat het ontwerp, de levering en de plaatsing alsook 10 jaar garantie op je kasten op maat.

Bekijk deze realisatie
Joleen
Camber-klant

“We hebben er bewust voor gekozen om geen aanbouw te plaatsen, maar net de ruimte die er al is optimaal te gaan benutten. Er zijn al zoveel huizen, zoveel beton. We moeten aan de toekomst denken en allemaal een beetje kleiner gaan wonen.”

%

Profiteer van onze actie

Wil jij net als Joleen en Maarten een gezellige woonkamer waar plek is om familiemomenten te vieren?

Maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten in een van onze 20 showrooms. Bovendien geniet je nu van een mooie korting zodat je in het nieuwe jaar volop kan genieten van qualitytime met je gezin, familie en vrienden.

Ik vind mijn showroom
WIST JE DAT?

Bij Camber rekenen we op een uitgebreid team van eigen interieurarchitecten die luisteren naar jouw wensen en (opberg)noden zodat elke kast op maat past in jouw leven én interieur. Daarnaast zorgen onze plaatsers voor een zorgvuldige plaatsing en afwerking in je woning. Dankzij hun expertise en de meer dan 29 jaar ervaring van Camber krijg jij als klant altijd het beste advies en een toegewijde begeleiding van ontwerp tot plaatsing.

Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie voorwaarden in onze showrooms.