Een kinderkamer inrichten op maat van elk avontuur
Ontworpen door experts, op maat van groot en klein

kinderkamer op maat Camber
%

Profiteer van onze back to school actie

Laat je project op maat ontwerpen door Camber en geniet nu van de Back to school actie. Je ontvangt een korting op maat in al onze showrooms! De korting en prijs is afhankelijk van het project, de afmetingen, de gekozen materialen en afwerking van de realisatie. Om een goed idee te hebben van de kostprijs van jouw project, kan je een gratis offerte vragen aan onze interieurarchitecten in één van onze 19 showrooms.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte en start jouw Camber-project. Creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet!

Op maat van elk avontuur

Droomt jouw kind van een eigen plekje om te spelen, leren en op avontuur te gaan? Met een doordachte kinderkamer met slimme opbergoplossingen zorg je ervoor dat je kind in alle rust zorgeloos kan genieten van elk moment. Kortom een ruimte waar de verbeelding kan groeien en ze helemaal voorbereid zijn op de toekomst.

Ontdek deze kinderkamer in 360 graden

Een kamer die bij je past

Start het nieuwe schooljaar met nieuwe opberggewoonten samen met Camber! Opruimen wordt kinderspel dankzij onze opbergoplossingen op maat. Praktische opbergplekjes op maat voor hun speelgoed, kleding, schoolmateriaal en een eigen bureau in de kinderkamer, het kan allemaal.

Onze interieurarchitecten ontwerpen een doordachte inrichting die mee-evolueert met je kinderen en hun veranderende smaken, voorkeuren en behoeften. De kinderkamer wordt een functionele én knusse plek waar ze naar hartelust kunnen spelen, leren, slapen en hun eigen wereld creëren. Laat je inspireren door onze inrichtingen voor de kinderkamer en stoom de kamer klaar voor een geslaagd schooljaar.

kinderkamer-ontworpen

Kleine kindjes worden groot! Wij evolueren en veranderen gedurende ons hele leven, en dus ook onze behoeften en smaken. Maar één ding blijft altijd belangrijk: thuiskomen en genieten van de rust. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jou. Want wie geniet niet van extra tijd met het gezin? In plaats van tijd te spenderen met het opruimen van de kinderkamer of om ’s morgens de outfit van de jongste te vinden. Door speelse opbergoplossingen wordt opruimen een plezier.
Zodat zowel jij al je kind zal genieten van de rust die de kinderkamer brengt in je interieur.