La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

De droomdressing ontworpen door Camber
Ontworpen door experts, op maat van jouw leven

Tijdloos en op maat van iedere stijl

Het geheim van een Camber droomdressing? Het zit ‘m in de kleine dingen, maar soms ook de grote gelukjes. Vandaag en morgen, door de jaren heen. Waar alles een eigen plekje heeft. Hij is tijdloos en op maat van iedere stijl. Zo ontwerpen wij een dressing voor het leven.

Ontdek de droomdressing in 360 graden

dressing ontwerpen
Moodboard

Jouw dressing Mood

Onze interieurarchitecten creëerden een moodboard voor een tijdloze dressing op maat van vandaag en morgen. Ze kozen voor twee hoofdkleuren: een lichte houten tint die werd opgefrist door subtiele witte elementen. De frisse witte kleur staat toe om elk kledingstuk tot zijn recht te laten komen. Samen met het lichte hout is het de perfecte mix die zorgt voor een Scandinavische toets. Om het geheel een extra dimensie te geven, werden glazen elementen toegevoegd die het licht doorlaten en het geheel wat zachter maakt.

Ontworpen op maat van vandaag en morgen

  • dressing ontwerpen door Camber
  • dressing ontwerpen
  • inloopdressing door Camber
  • dressing ontwerpen
  • dressing ontwerpen door Camber
  • inloopdressing door Camber
  • dressing ontwerpen
  • dressing ontwerpen door Camber
  • dressing ontwerpen

Een dressing die bij je past

Een dressing ontwerpen vraagt vakkundige kennis en natuurlijk een luisterend oor. Onze interieurarchitecten ontwerpen niet zomaar een opbergruimte, ze luisteren aandachtig naar al jouw wensen om een dressing te realiseren die volledig bij jou past.

Wil je graag hemden en jassen netjes ophangen, je schoenen praktisch opbergen en je accessoires overzichtelijk bewaren? Heb je specifieke wensen en wil je bijvoorbeeld een werkplekje integreren in de dressing? Alles is mogelijk in een dressing op maat!

Een Camber-dressing is niet alleen een plek om je kleren en accessoires op te bergen, het is veel meer dan dat. Het is een ruimte die volledig is ontworpen op basis van jouw garderobe en levensstijl. Bovendien zorgen onze interieurarchitecten ervoor dat je een heel leven lang kan genieten van jouw inloopdressing.

 

dressing ontwerpen

Wij evolueren en veranderen gedurende ons hele leven, en dus ook onze behoeften en smaken. Maar één ding blijft altijd belangrijk: dat je thuis kan genieten en tot rust komen. Of we nu meer tijd met ons gezin willen doorbrengen, ’s morgens geen tijd willen verspillen of elke dag inspiratie willen opdoen voor een nieuwe outfit, we hebben een interieur nodig dat bij ons past. En hoewel je kleding- en interieurstijl kunnen veranderen doorheen de jaren, blijft een dressing van Camber tijdloos.

Droom weg en ontdek deze inspirerende 15 dressings die wij al hebben ontworpen volgens de dromen en wensen van onze klanten.