La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Een kinderkamer inrichten op maat van elk avontuur
Ontworpen door onze experts, op maat van jouw leven

Op maat van elk avontuur

Droomt jouw kind van een eigen plekje om te spelen, leren en op avontuur te gaan? Met een doordachte kinderkamer met slimme opbergoplossingen van Camber zorg je ervoor dat je kind in alle rust zorgeloos kan genieten van elk moment. Kortom, een ruimte waar de verbeelding kan groeien en ze helemaal voorbereid zijn op de toekomst.

Ontdek deze kinderkamer in 360 graden

moodboard kinderkamer op maat Camber
Kidsmood

Vrolijke kleuren en natuurlijke accenten

Onze interieurarchitect stelde een moodboard samen voor de kinderkamer van Leandro. Ze bracht zachte, speelse en kleurrijke materialen samen om een vrolijke en tegelijk rustgevende mood te creëren. Leandro droomde van een kamer met veel kleur waar zijn speelgoed en knuffels een plaats kregen. Onze interieurarchitect combineerde groene en blauwe tinten om de kamer een frisse uitstraling te geven. De basiskleur voor de kinderkamer werd een lichte warme houttextuur om de kleurelementen goed te laten uitkomen. Daarbij werden enkele zilveren metalen toetsen toegevoegd om het geheel af te werken.

Ontworpen op maat van vandaag en morgen

 • grote kinderkamer inrichten op maat
 • kinderkamer inrichten dressing op maat
 • kinderkamer inrichten bureau op maat
 • kinderkamer inrichten kast op maat
 • grote kinderkamer inrichten op maat
 • grote kinderkamer inrichten op maat
 • witte kinderkamer inrichten op maat
 • kinderkamer inrichten bureau op maat
 • kinderkamer inrichten dressing op maat
 • kinderkamer inrichten kast op maat
 • rose kinderkamer inrichten op maat

Een kamer die bij je past

Start het nieuwe schooljaar met nieuwe opberggewoonten samen met Camber! Opruimen wordt kinderspel dankzij onze opbergoplossingen op maat. Praktische opbergplekjes op maat voor hun speelgoed, kleding, schoolmateriaal en een eigen bureau in de kinderkamer, het kan allemaal.

Onze interieurarchitecten ontwerpen een doordachte inrichting die mee-evolueert met je kinderen en hun veranderende smaken, voorkeuren en behoeften. De kinderkamer wordt een functionele én knusse plek waar ze naar hartelust kunnen spelen, leren, slapen en hun eigen wereld creëren. Laat je inspireren door onze inrichtingen voor de kinderkamer en stoom de kamer klaar voor een geslaagd schooljaar.

kinderkamer-ontworpen

Kleine kindjes worden groot! Wij evolueren en veranderen gedurende ons hele leven, en dus ook onze behoeften en smaken. Maar één ding blijft altijd belangrijk: thuiskomen en genieten van de rust. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jou. Want wie geniet niet van extra tijd met het gezin? In plaats van tijd te spenderen met het opruimen van de kinderkamer of om ’s morgens de outfit van de jongste te vinden, wordt opruimen een plezier dankzij speelse opbergoplossingen.
Zo zal jij en je kind genieten van de rust die de kinderkamer brengt in je interieur.