La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Geniet van onze Eindejaarsactie

Het hart van je woning

De woonkamer is het hart van onze thuis. We spenderen er qualitytime met familie en vrienden maar het is ook de plek waar we werken én waar we ’s avonds tot rust komen. We gaan er op zoek naar warmte en gezelligheid, zeker tijdens de eindejaarsfeesten die we het liefst met onze geliefden vieren. Door te gaan voor een persoonlijk interieur en te investeren in kwaliteit, geniet je nog jarenlang van een woonkamer die past bij jou, je gezin én je woning.

Cosy mood

Warme kleuren en gezellige accenten

Onze interieurarchitecte, Sarah, stelde een moodboard samen voor de woonkamer van Sophie en Gilles. Ze bracht zachte en warme materialen samen om een rustgevende mood te creëren. Om een persoonlijke touch toe te voegen, combineerde onze interieurarchitecte de trendkleur Marokkaans nude en lichte tinten. Het resultaat is een kamer met een stijlvolle en warme uitstraling. De donkere accessoires werken het geheel af.

Ontdek deze woonkamer op maat in 360 graden

Een elegante en tijdloze woonkamer zoals bij Nele en Dries, ontworpen door Camber-experte Axelle

De woning van Nele en Dries was al wat ouder en dringend aan een upgrade toe. Het koppel wou niet alleen een gezellige woonkamer op maat van hun gezin nu, maar het moest ook toekomstproof zijn.

De opdracht voor onze interieurarchitecte was duidelijk: een make-over zodat het koppel tot rust kon komen in een elegante en warme leefruimte. De keuze ging naar neutrale en zachte kleuren gecombineerd met houttinten om een tijdloos en toch modern geheel te creëren.

Vervolgens werd er gekeken naar welke accessoires niet mochten ontbreken. De open elementen waren een must voor Nele zodat ze een plek had voor foto’s en andere herinneringen. De diepe lades zijn vooral praktisch en bieden het koppel extra opbergruimte. Iets wat in elke woning en elk gezin van pas komt.

ACCESSOIRES

Samen met interieurarchitecte Axelle koos het koppel voor de volgende accessoires om hun kast op maat te personaliseren:

  • Open nissen
  • Diepe lades
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 3.100 €
  • Axelle, interieurachitect
  • Silvio et Tobias, meubelplaatsers

De prijs omvat het ontwerp, de levering en de plaatsing alsook 10 jaar garantie op je kasten op maat.

Bekijk deze realisatie
dries ons huis nieuw huis
Dries
Klant

«Het vernieuwde interieur met die mooie warme tinten past echt bij ons. Camber heeft niet alleen rekening gehouden met de ruimtes en onze wensen maar ook goed gekeken naar wat wij nodig hadden.»

%

Eindejaarsactie

Is jouw woning, net als die van Nele en Dries aan een make-over toe?

Maak een afspraak met een van onze interieurarchitecten in een van onze 20 showrooms en ontvang een gratis offerte op maat. Bovendien geniet je nu van een mooie korting zodat je binnenkort samen met familie en vrienden samen kan komen in een gezellige woonkamer waar je nog jaren van zal genieten.

Ik vind mijn showroom
WIST JE DAT?

Camber is een 100% Belgisch bedrijf met meer dan 29 ervaring in maatwerk waar je een leven lang van geniet. We maken enkel gebruik van de meest kwalitatieve materialen en jij geniet altijd van 10 jaar garantie op elke kast op maat.

Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 31/12/2023. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie voorwaarden in onze showrooms.