La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Back to school-actie: een kinderkamer op maat van elke leeftijd

Kinderkamer op maat met zachte kleuren onder schuinte

Investeer in een kinderkamer op maat van groot en klein

Je kinderen groeien snel, ze zetten hun eerste wankele stapjes en voor je het weet, staat de puberteit aan de deur. Wil je graag hun kamer onder handen nemen maar weet je niet goed hoe? De Camber-experts weten precies hoe je ervoor zorgt dat een kinderkamer mee groeit samen met je kinderen. Investeer in jouw toekomst en die van je kinderen en geef hen de kinderkamer van hun dromen op maat van vandaag én morgen.

moodboard back to school
Een moodboard met vrolijke kleuren en natuurlijke accenten

Onze interieurarchitect Evelyne ging aan de slag om de droomkamer van Leandro te ontwerpen. Ze bracht zachte, speelse en kleurrijke materialen samen om een vrolijke en tegelijk rustgevende mood te creëren. De combinatie van groene en blauwe tinten geven de kamer een frisse uitstraling. De basiskleur voor de kinderkamer werd een lichte warme houttextuur zodat de kamer ook later, als Leandro een tiener is, perfect bij hem blijft passen.

Ontdek deze kinderkamer in 360 graden

De gerenoveerde tienerkamer op zolder van Polien,
ontworpen door interieurarchitecte Naomi

De kamer van Polien, de dochter van Tom en Nancy, kon wel een upgrade gebruiken maar met de schuine wanden typisch voor een zolderkamer was dat niet evident. Als je ook gekeken hebt naar ‘Ons huis/nieuw huis’ op VRT1 dan weet je dat onze interieurarchitecte Naomi een kamer heeft ontworpen waar elke tiener van droomt. Ze tekende een groot bureau onder het dakraam zodat Polien comfortabel kan studeren. Er werd ook een gezellig zithoekje voorzien waar ze ’s avonds kan uitblazen na de lessen of kan chillen met vrienden. En dankzij die mooie kleerkast op maat heeft ze haar favoriete outfits altijd bij de hand.

  • neerklapdeurtje in zolderkamer onder schuinte
  • laag meubel op maat onder schuinte
  • kledingkast op maat onder schuin dak
Accessoires

Onze interieurarchitect koos voor de volgende accessoires om de maatkast van Polien te personaliseren:

  • Roze bureaublad in tienerkamer op maat
    Een roze bureaublad
nancy uit ons huis nieuw huis
Nancy
Klant en deelnemer 'Ons huis/ nieuw huis'

“Dankzij kasten op maat werd elke centimeter onder de schuine wanden in Polien’s zolderkamer optimaal benut. De frisse combinatie van het zachtroze en wit zorgen voor een luchtige sfeer en maken de kamer helemaal tienerproof.

tienerkamer op maat onder schuin dak met bureau in roze
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 6.450 €
  • Naomi, interieurarchitecte
  • Luc, Dirk en Luka, meubelplaatsers

Deze prijs omvat zowel het ontwerp door een interieurarchitect, de kastaccessoires, de levering, de plaatsing en 10 jaar garantie.

Bekijk deze realisatie
WIST JE DAT?

Bij Camber werken we met de meest kwalitatieve materialen en geven we 10 jaar garantie op elke kast op maat. Dankzij je investering in de ideale maatkasten en opbergoplossingen zorg je bovendien voor een reële meerwaarde voor jouw woning.

%

Back to school-actie

Kan de kamer van jouw kind een upgrade gebruiken? Wacht niet langer en profiteer nu van onze Back to school-actie*!

Vraag een gratis offerte aan onze interieurarchitecten in een Camber-showroom bij jou in de buurt en geniet van een mooie korting op maat om het nieuwe schooljaar goed in te zetten. Zo heeft je kind straks een eigen plekje waar hij of zij volledig tot rust kan komen.

Ik profiteer van de Back to school-actie!
Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 01/10/2023. 1 kortingsbon per leveringsadres. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Deze kortingsbon is uniek en mag niet gekopieerd, vervalst of verspreid worden. Zie voorwaarden in onze showrooms.