La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Tip 2 van onze Home Organizer: techniek van 3 bewegingen

Home Organizing opbergen tips & tricks kasten op maat
Home Organizing opbergen tips & tricks kasten op maat

Organiseren in functie van gebruik

De voorwerpen die je dagelijks gebruikt, moeten toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar blijven in maximum 3 bewegingen. Als een voorwerp dat je dagelijks nodig hebt te ver ligt, dan ga je  het voorwerp na gebruik niet op de juiste plaats terugleggen. En zo begint de opstapeling van rommel en vind je voorwerpen niet meer terug.

En in je dressing?

Wordt het eens tijd om orde te brengen in jouw kleerkast? Kamp je elke ochtend met hetzelfde probleem dat je maar één van de twee sokken terugvindt of jouw favoriete kledingstuk niet meer op zijn plaats hangt?

Practical Joke
Home Organizer

“Pas de eerste 2 tips toe: berg je ondergoed na het sorteren op per categorie. Maar bewaar ze vooral binnen handbereik, bijvoorbeeld in de eerste lade. Je hebt ze elke morgen nodig, dus zorg ervoor dat ze makkelijk bereikbaar zijn. En nog praktischer? Bewaar ze in vakjeslades; alles op zijn plaats!”

Home Organizing opbergen tips & tricks kasten op maat

Verzamel dan eerst jouw kleren en ondergoed per categorie. Vervolgens beslis je wat je binnen handbereik nodig hebt en dus het meest gebruikt. Ondergoed en kousen bijvoorbeeld, kunnen opborgen worden in de eerste lade van de dressing, snel toegankelijk bij het aankleden.

En voor een meer praktische oplossing? Integreer compartimenten in jouw lades zodat alles er netjes en overzichtelijk bij ligt. Zo vind je meteen dat paar kousen!

De interieurarchitecten van Camber adviseren je graag bij het vinden van de opbergoplossing die bij je past. Zo passen jouw kasten zich aan aan alles wat je erin kwijt wilt en niet omgekeerd!

Resultaat? Een geordende dressing, waar alles z’n plekje heeft, zorgt voor minder stress en tijdverlies. Contacteer ons en maak een afspraak in de dichtstbijzijnde showroom.