Maak van je huis een thuis

inrichting interieur thuis opbergruimte kasten op maat camber kinderkamer

De afgelopen maanden moest iedereen noodgedwongen thuisblijven. Velen hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om meer tijd vrij te maken voor zichzelf en hun gezin. Hierdoor vormde onze woning het middelpunt van ons leven, waardoor we nadachten over ons interieur! Want waarom deze tijd niet gebruiken om jouw leefruimte om te toveren tot de plek van jouw dromen?

inrichting interieur thuis opbergruimte kasten op maat camber kinderkamer

Ruimtes die bij je passen

Leg jouw focus op wat echt belangrijk is: liefde, familie en geluk. Om deze waarden en jouw karakter in jouw interieur te laten weerspiegelen, moet je ruimtes creëren die zowel esthetisch als gevoelsmatig bij je passen. De herinrichting van jouw interieur, dat is nadenken over wat je met een ruimte wilt doen en hoe je hier graag zou leven.

1. De dressing van jouw dromen die je het leven eenvoudiger maakt

Je hebt ongetwijfeld al nagedacht over de perfecte dressing, maar is deze ook afgestemd op jouw dagelijkse routine? Voorzie een plekje voor al jouw kledingstukken en accessoires. En je ziet in een oogopslag welke outfit je vandaag kunt aantrekken! Integreer ook handige compartimenten zodat jouw garderobe er netjes blijft bijliggen.

2. Een slaapkamer waarin je graag wakker wordt

De slaapkamer moet een cocon zijn waar je volledig tot rust komt. Doe dus het nodige om je hier goed te voelen en het potentieel volledig te benutten. Dit is de meest intieme kamer in huis, waar je graag in alle rust zou slapen en ontwaken.

3. De woonkamer, de centrale plek waar iedereen samenkomt

Nu iedereen meer thuis is, is de woonkamer meer dan ooit de plek waar iedereen samenkomt en gesprekken voert. Om deze ambitie helemaal waar te maken, moet je datgene wat je kostbaar is nog meer in de spotlights plaatsen. Denk aan reissouvenirs, fotoalbums waar je samen in kunt kijken of jouw mooiste boekencollectie.

De woonkamer is ook de plek geworden waar alle gezinsleden op elk moment van de dag hun tijd doorbrengen. Kinderen spelen hier terwijl hun ouders werken. Voorzie daarom een aangenaam en praktisch bureau om aan te telewerken, maar ook een gezellig hoekje om ‘s avonds met het gezin te ontspannen. Zo is er een goed evenwicht tussen privé en werk en blijft de rust bewaard!

inrichting interieur thuis opbergruimte kasten op maat camber kinderkamer

4. Een sportkamer in huis

Gooi die goede gewoontes niet overboord! Tijdens deze periode wordt vaak binnenshuis aan sport gedaan. Denk er dus aan om een ruimte in te richten speciaal voor jouw work-outs!

5. En waarom geen wijnkelder voorzien?

Want na de inspanning komt ontspanning! Heb je hier altijd al van gedroomd? Dit is de perfecte gelegenheid om jezelf een plezier te doen met een bijzondere ruimte. De wijnkelder is ideaal om je elke dag dat momentje van geluk te schenken!

inrichting interieur thuis opbergruimte kasten op maat camber kinderkamer

 

De ervaring van ‘allemaal thuis te zijn’

Is het gezellig in huis? Maar hebt je door deze periode ingezien dat jouw woning nog meer potentieel te bieden heeft? Zo wens je misschien een andere inrichting met meer multifunctionele ruimtes zodat je overdag kunt werken en ‘s avonds met het gezin kunt ontspannen? Houd dan wel in je achterhoofd dat je steeds rekening moet houden met iedereen die hier moet leven.

Daarom ontwerpen we samen met jou een interieur op maat van elk individu, op maat van elk gezin. Waarom? Om ruimtes te creëren waar je momenten kunt delen met het gezin en je tot rust kan komen, wat zo belangrijk is.

inrichting interieur thuis opbergruimte kasten op maat camber kinderkamer

Een rustgevend en harmonieus interieur

We dromen allemaal van een rustgevend en harmonieus interieur. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat een goede opruimbeurt wonderen kan doen! Pas dus de handelingen en stappen voor een efficiënte opruimbeurt toe en richt jouw leefruimtes zo in dat iedereen van het gezin zich goed voelt.

1. Sorteren en organiseren

Hier geldt slechts één motto: bewaar het essentiële. Houd dus enkel de spullen bij die je echt nodig hebt en je een goed gevoel geven. Kortom, die spullen die je gelukkig maken. Aan de slag! Tijdens deze periode hebben we trouwens gemerkt dat wat we zelf niet meer nodig hebben, elders van pas kan komen. Door jouw spullen weg te geven, zal je anderen dus ook een plezier doen!

2. Steek jouw interieur in een nieuw jasje

De afgelopen weken werd al snel duidelijk wat belangrijk en minder belangrijk is. Nu je beseft wat je echt nodig hebt en wil in jouw leven, kan je tijd nemen om jouw interieur onder handen te nemen zodat je je meer dan ooit thuis voelt.

3. Laat jouw familie en vrienden na de lockdown meegenieten van jouw interieur!

Kom dan samen, drink een glas, lees, speel een gezelschapsspel, praat, lach… Deel samen onvergetelijke momenten!

inrichting interieur thuis opbergruimte kasten op maat camber kinderkamer

Focus op geluk en rust

Onze woning neemt in deze periode een centrale rol in.  We beseffen nu meer dan ooit dat ze ons geluk bepaalt. Een huis is meer dan een hoopje bakstenen, het is een comfortabele en gezellige plek waar we ons goed voelen. Jouw woning moet die cocon zijn waar je helemaal jezelf kan zijn.

Een thuis is dus zo veel meer dan dat. Het is een gezellige leefruimte waar mensen samenkomen, lachen, praten en onvergetelijke momenten beleven. Kortom, een plek die warmte en geluk uitstraalt!

Wil je ook een project op maat realiseren? Onze interieurarchitecten staan voor je klaar.Vraag online een vrijblijvende offerteaan ofmaak een afspraak in jouw dichtstbijzijnde showroom.