Voor-na: een multifunctioneel TV-meubel voor een nieuwe leefruimte

Sophie is samen met haar man de trotse eigenaar van een geliefde bel-etage in het Brusselse die ze grondig gerenoveerd hebben. Ze hebben in de achtertuin bijgebouwd waardoor de leefruimte nu 21 m² groter is. Het resultaat mag er zijn, een nieuwe leefruimte volledig ingericht op maat van haar gezin.

camber rangement

Meteen een favoriet, meteen een afspraak

Zoals iedereen met een baksteen in de maag, gingen Sophie en haar man naar Batibouw. Tijdens dit bezoek zagen ze verschillende type maatkasten op de Camber stand. Nadat ze advies hadden ingewonnen aan de stand, bezochten ze de dichtstbijzijnde showroom. Daar ontdekten ze onze nieuweoplossingen op maat. Sophie was verzot op een meubel met een schuifpaneel dat de televisie uit het zicht kan houden en haar man was helemaal weg van een ingewerkte minibar. De knoop werd snel doorgehakt. Het project voor hun salon meubel op maat mocht beginnen!

camber rangement architecte intérieur

Onze interieurarchitect begeeft zich ter plaatse voor de eerste opmetingen en luistert naar de wensen van Sophie en haar man. Maar het is pas tijdens de tweede afspraak in de showroom dat het project echt vorm krijgt. Hélène, onze interieurarchitecte, stelt hun een 3D-ontwerp voor dat meteen een schot in de roos is. Het project wordt goedgekeurd!

Kleuren en afwerkingen kiezen

Tijdens het bezoek in de showroom toont onze interieurarchitecte alle kleuren, materialen en afwerkingen zodat Sophie een compleet beeld krijgt van hoe het meubel eruit zou zien. Eenmaal alles bevestigd, mag de productie beginnen.

Camber arriveert!

Enkele weken later neemt ons leveringsteam de fakkel over. Sophie wordt gecontacteerd door onze planning dienst om een datum vast te leggen. Ons leveringsteam komt met hun vrachtwagen en heftoestel naar Sophie en leveren er zorgvuldig alle 131 kastonderdelen. Alles is ter plaatse. Nu is het wachten op onze meubelmaker.

De laatste rechte lijn: de plaatsing door onze meubelmaker

Volgend op de levering, komt onze meubelmaker Eduardo, bij Sophie om het meubel stap voor stap te monteren in de woonkamer. Dit werk vereist precisie, ervaring en zorgvuldigheid.

Onze meubelmaker slaagt erin om alle kastonderdelen minutieus tot één mooie wandkast te monteren. Eenmaal de werf netjes achtergelaten, moet Sophie enkel nog haar spulletjes in de kasten opbergen!

En hoe ziet het resultaat eruit?

De woonkamer is ideaal om zich te ontspannen met het gezin of met vrienden en zich te laten meevoeren door een romantische film of een mooi boek. Dit was ook de wens van Sophie en haar gezin.

Het TV-meubel past perfect in de leefruimte en voldoet precies aan hun verwachtingen. De televisie en diverse multimediatoestellen gaan verborgen achter een schuifpaneel wanneer deze niet gebruikt worden of wanneer er bezoek langskomt. Voor Sophie hadden we enkele laden voorzien voor haar huwelijksservies, voor haar man dan weer een minibar bij met glazen deur. Van eenmultifunctionelekast gesproken! Missie volbracht!

Ook op zoek naar een maatoplossing om uw interieur optimaal in te richten? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan een van onze showroomsof online een offerte aan te vragen!