La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Volg
Daniela Prepeliuc &
Sarah Nelissen in hun 
Camber-avontuur

Maak kennis met Daniela & Sarah, twee bekende hippe mama’s die een beroep doen op de expertise van Camber. Op onze website kan je het hele proces van hun droomproject, van start tot einde, meevolgen.

Daniela Prepeliuc Sarah Nelissen personality
daniela prepeliuc Camber
Sarah nelissen Camber
Daniela prepeliuc Camber personality

Daniela 
Prepeliuc

Misschien ken je Daniela Prepeliuc wel? Door haar carrière als tv-presentatrice is ze erg bekend in Franstalig België. Maar misschien ken je haar ook van Instagram, waar ze haar trouwe volgers graag een kijk geeft in haar dagelijkse leven.

Om haar leven, zowel professioneel als privé, gemakkelijker en meer ontspannen te laten verlopen, heeft ze Camber ingeschakeld. Samen met Daniela geven we haar home office een praktische metamorfose.

Ontdek het project
Sarah Nelissen Camber personality

Sarah
Nelissen 

Sarah Nelissen, ook bekend onder de naam “Haaikie” op Instagram, is een hippe #boysmom die leeft voor haar kroost van 4 zonen. Een groot gezin dus waarvoor extra opbergruimte en een optimale inrichting zeer welkom zijn. Omdat er niet voldoende slaapkamers in huis zijn voor elke zoon, heeft zij opnieuw Camber gecontacteerd om deze keer de kinderkamer van Julius en Maurice optimaal en slim in te richten.

Ontdek het project