Reimagine your space

Een praktisch interieur met slim ingerichte maatkasten 

Onze experts aan het woord

Hoe zal je woning eruitzien in de nabije toekomst? Ook als interieurarchitect denken we hier over na. De wereld en ons leven veranderen aan een snel tempo. We gaan compacter wonen, de situatie op de woningmarkt verandert continu en we hechten steeds meer belang aan duurzaamheid en kwaliteit.

Vestiaire in inkomhal als room divider

Compact maar multifunctioneel

Een woning slim inrichten is soms een uitdaging, zeker met kinderen in huis. Een inkomhal met voldoende logische opbergruimte is dan een must. Zo krijgen schoenen, jassen, boekentassen en andere dagelijkse spullen een eigen plek en kom je altijd binnen in een opgeruimde woning. Geen aparte inkomhal in je woning? Dankzij een maatkast als room divider wordt er een kleine hal gecreëerd en er werd voldoende opbergruimte voorzien. Op die manier kan alles netjes opgeborgen worden.

Phaedra
Interieurarchitect bij Camber

“Gelukkig zijn bijna 8 op de 10 wooneigenaren het ermee eens dat slim en ruimtelijk indelen steeds belangrijker wordt.”

Zwart tv-meubel met donkere houttinten in de leefruimte

Tijdloos zwart

Thuis is de plek waar we tot rust komen en onze leefruimte is het hart van de woning. Daar genieten we van qualitytime met ons gezin, familie en vrienden. Een sfeervolle combinatie van zwart met donkere houttinten zorgt voor een warme uitstraling waar iedereen zich welkom voelt. De gesloten elementen bieden heel wat opbergruimte. De open elementen geven op hun beurt een plaats aan unieke decoratiestukken voor een persoonlijke touch aan ons interieur. En de tv? Die gaat mooi op in het geheel.

Phaedra
Interieurarchitect bij Camber

“Als we naar de toekomst kijken, willen we allemaal een energiezuinige, betaalbare en onderhoudsvriendelijke woning.”

Stijlvolle dressing onder schuinte

Een dressing die bij je past

Van een lege kamer naar een stijlvolle dressing. Op maat van een persoonlijke stijl of specifieke praktische wens. Grote of kleine oppervlakte, schuine of rechte wanden, open of gesloten… De mogelijkheden zijn eindeloos. Met verschillende accessoires, kleuren en materialen maak je van je dressingkast een mooi én vooral praktisch element in elke woning.

WIST JE DAT?

Camber is een 100% Belgisch bedrijf met bijna 30 jaar ervaring. Onze experts begeleiden je van ontwerp tot plaatsing van je kasten op maat. Ze luisteren naar je wensen en behoeften zodat jij kan genieten van kasten op maat van jouw gezin en woning. Op die manier kan jij thuis volop genieten van qualitytime met vrienden en familie.

Je eigen moodboard creëren?

Vertaal jouw unieke stijl naar een moodboard op maat. Met de hulp van onze Moodboard Builder vertaal je jouw stijl naar een eigen mood en zet je eenvoudig de eerste stap naar je kasten op maat.

Ik creëer mijn moodboard