La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Tijdloze wandkast met bureau van Kathiane in Waver

REF 389
wandkast met bureau

Wie droomt er niet van een rustgevend interieur, waar je kan genieten van élk moment, wat het leven je ook brengt. Dankzij maatkasten van Camber kan je zo’n ontspannend en bovendien tijdloos interieur creëren. Deze wandkast met bureau is hier het perfecte voorbeeld van.

Ongeacht in welke levensfase je je bevindt, maatwerk biedt doorheen de jaren de nodige opbergruimte. Of je nu een 5-jarige dinofan, een 35-jarige marketeer of 65-jarige boekenfanaat bent, deze tijdloze wandkast van Camber biedt jou de gedroomde rust. Niet alleen in je interieur, maar ook in je hoofd.  

Futureproof wandkast met bureau

Onze interieurarchitecten ontwerpen een kast op maat van jou en jouw (opberg)gewoontes. Samen met Camber creëer je een futureproof wandkast die met je mee-evolueert doorheen de tijd. Een leuke reissouvenir? Een nieuw decostuk dat je graag in de kijker wilt zetten? Alles is mogelijk dankzij een maatkast van Camber.

3 moods, 3 woonstijlen

Onze interieurarchitecten stelden drie verschillende moodboards samen voor verschillende stijlen. Ga je voor een speelse combinatie van frisse kleuren? Of heb je een voorkeur voor een warm en gezellig design? Onze interieurarchitecten gaan na wat jouw wensen en noden zijn. 

Wil je graag meer weten over onze maatkasten? Ontdek onze moodboards en lees er meer over in ons blogartikel over kasten op maat van vandaag en morgen.

Wat is de prijs van deze Camber kast?
Deze kast is 5,65 m lang en 3,2 m hoog (dubbele hoogte).
De prijs voor deze bibliotheek kast op maat bedraagt ongeveer 11.950.
Deze prijs omvat zowel het ontwerp door een interieurarchitect, de accessoires, de levering, de plaatsing van de kast en een 10 jaar garantie.
Voor een nauwkeurige kostprijs van jouw maatkast, raden wij je aan om een gratis offerte te vragen.Onze interieurarchitecten creëren kasten op maat van jouw wensen en noden.
Meer informatie over onze prijzen