Home detox: de nieuwe trend voor een gezond en opgeruimd huis

Na de lente-opruiming is het tijd voor de home detox, of hoe uw thuisgevoel na de vakantie nog groter wordt! Het doel van de home detox? Afstand nemen van de items die ons interieur en onszelf uit balans brengen.

Elimineer het overbodige

Het heerlijk thuisgevoel staat gelijk aan harmonie in uw huis en interieur. Daarbij heeft elk item zijn plaats. De weldoordachte opbergoplossingen op maat van onze interieurarchitecten zijn natuurlijk een goed hulpmiddel. De voorwerpen die u graag elke dag bewondert zoals een antiek decoratiestuk of een souvenir moeten in de spotlights staan! Andere voorwerpen zoals de stofzuiger of huishoudproducten wilt u liever aan het zicht onttrekken. Er bestaan vele opbergoplossingen om aan alle noden te voldoen.

 

Denk aan een meubel met open en gesloten delen waarbij u uw voorwerpen moet organiseren en onderverdelen in twee groepen: voor de items die u graag een speciaal plekje wilt geven in uw interieur kunt u een nis op maat voorzien. De items die u liever uit het zicht houdt kunt u achter gesloten deuren opbergen. Dat is de home detox: het overbodige elimineren zodat er plek is voor rust en harmonie.

Een gezonde slaapkamer voor een goede nachtrust

De slaapkamer is de plek in huis waar iedereen tot rust komt. Draag dus zorg voor deze ruimte en verwijder overbodige rommel. De spullen die u dagdagelijks nodig hebt, krijgen een praktische opbergplaats in uw kasten. Ingenieuze bedladen bieden eveneens extra opbergruimte voor de meest volgestouwde kamers. Maar de beste remedie tegen chaos en rondslingerende kleren in de kamer blijft een op maat gemaakte dressing. Deze weldoordachte inrichting waarbij u alles in een oogopslag terugvindt helpt uw kamer om deze netjes en overzichtelijk te houden.

U weet het nu wel: opruimen is de basis van de home detox! Wilt u meer weten over de opbergoplossingen op maat van Camber? Aarzel dan niet om ons te contacteren of breng een bezoek aan de dichtstbijzijnde showroom!

Vraag hier een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen