5 stappen naar jouw Camber maatkast

Passie staat centraal in ons vak

Onze service is uiterst persoonlijk. Daarom is elke kast die we maken uniek. Al onze projecten vragen de aandacht van het volledige Camber-team: van interieurarchitecten en meubelplaatsers tot een eigen voltallig technisch en logistiek team. Dat formidabele teamwork garandeert jou de beste kwaliteit tot in de kleinste details. Dat vinden onze teams trouwens alleen maar leuk, want zij vinden het juist geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te hoeven realiseren. En als iemand met plezier werkt, is dat te zien aan het resultaat.

De uitwerking van een project op maat verloopt bij Camber in 5 stappen.

 • Stap 1

  Onze interieurarchitecten luisteren naar jou en geven jou advies

  camber service op maat interieurarchitect

  Je wilt een project starten voor je kasten op maat? Maak een afspraak met onze interieurarchitecten in één van onze showrooms. Bereid je afspraak voor door plannen, afmetingen, foto’s en zo veel mogelijk informatie mee te brengen voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak van jouw project. Vertel ons tijdens deze eerste afspraak over jouw ideeën en geef aan wat je nodig hebt, wat je opbergbehoeftes zijn. Op basis van jullie dialoog zullen onze interieurarchitecten het ontwerp uittekenen van jouw maatkasten.

 • Stap 2

  Offerte en 3D-simulatie

  camber service op maat interieurarchitect

  Onze interieurarchitecten zullen jou vervolgens opnieuw contacteren om jouw uitgewerkt project te bespreken in onze showroom. Tijdens de tweede afspraak komen je maatkasten tot leven. Jullie bekijken samen de gedetailleerde offerte, de plannen en een 3D simulatie. Zo krijg je een beter beeld van je toekomstige kasten op maat. Onze interieurarchitect neemt je ook mee in onze inspirerende atelierzone, waar je uit ons uitgebreid gamma aan materialen, kleuren en afwerkingen kan kiezen. Je krijgt na deze afspraak de gedetailleerde offerte mee naar huis.

 • Stap 3

  Onderdelen van je kasten op maat worden in onze eigen ateliers gemaakt

  camber hoe gaan we te werk fabriek

  Heb je jouw bestelling bevestigd ? Onze specialisten komen bij je langs om alle exacte maten definitief op te meten. Nadat ons team de plannen grondig hebben nagekeken, starten wij de voorbereidingen in onze Camber-ateliers. Zo bereiden we alle onderdelen zorgvuldig voor die nodig zijn voor jouw kasten op maat. Daarvoor hebben wij reeds de beste leveranciers geselecteerd voor de aankoop van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke materialen.

 • Stap 4

  Levering door ons eigen leveringsteam binnen de vooropgestelde termijn

  camber service op maat leveringsteam

  Ons logistieke team heeft ongeveer 12 weken nodig om alle onderdelen op maat van jouw project te produceren en te verzamelen. Vervolgens zal iemand van de planning contact met je opnemen om een datum te prikken voor een afspraak, wanneer het jou schikt. Dan komt ons leveringsteam al het materiaal voor de kasten op maat bij jou afleveren. Zo voorzichtig mogelijk uiteraard.

 • Stap 5

  Uiterst nauwkeurige plaatsing door onze eigen meubelplaatsers

  Binnen de 2 werkdagen na de levering van het materiaal komen onze eigen meubelplaatsers je kasten op maat plaatsen. Zij zorgen ook voor de afwerking en een correcte afstelling. Nauwkeurig, schoon, snel, efficiënt en betrouwbaar: dat zijn de kernwoorden waarmee je het werk van onze meubelplaatsers het beste kunt omschrijven. Onze teams kunnen putten uit een ruime ervaring dankzij zowat 5000 uitgevoerde projecten per jaar.

Vraag een gratis offerte
Onze interieurarchitecten helpen je graag bij het realiseren van je project op maat.