Maatwerk van A tot Z

Over Camber

Elk project is anders en vereist specifieke oplossingen. Daarom bekijken we bij Camber elk geval apart en betrekken we de nodige experts bij iedere stap. In elke fase van jouw project werken we samen met specialisten: van interieurarchitecten en meubelplaatsers tot een eigen voltallig technisch en logistiek team. Dat formidabele teamwork garandeert jou de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Het is niet altijd gemakkelijk om een interieur in te richten precies zoals je het gewenst had. Toch is dat essentieel om in harmonie te leven met jezelf en met anderen.

Camber chambre à coucher sur mesure

Onze missie is gebaseerd op 6 waarden

Om steeds dichter bij jou en jouw behoeften te staan, heeft Camber een universum georganiseerd met behoud van de bedrijfscultuur op basis van 6 kernwaarden, de "6 C's":
 1. Collaboration

  Deze waarde, die voor Camber heel belangrijk is, maken we waar door teamwork van A tot Z. Klanten begeleiden, het resultaat beloven en onze verantwoordelijkheden nemen. Van interieurarchitecten tot meubelplaatsers, van ingenieurs tot het leveringsteam, we maken allemaal deel uit van een hetzelfde geweldig team, elk met zijn eigen competenties en specialisaties. Ons gemeenschappelijk doel: jou adviseren en begeleiden van A tot Z, voor een voortreffelijk resultaat.
 2. Customer Centricity

  Deze waarde schuilt in onze rol van raadgever die onze interieurarchitecten op zich nemen. Zij nemen de tijd om naar jou en je wensen te luisteren en stellen alles in het werk om voor jou de meest geschikte opbergoplossing te vinden.
 3. Creativity

  We zoeken steeds een goed evenwicht tussen de praktische en de esthetische behoeften.
 4. Culture of Service

  Deze cruciale waarde omvat verschillende zaken: een luisterend oor, de pro-activiteit, de flexibiliteit, de betrouwbaarheid, de menselijkheid en een complete dienstverlening. Met een volledige service en een prijskaartje zonder verrassingen.
 5. Confidence

  Met 30 jaar ervaring en met een tevredenheidsscore van gemiddeld 9,2/10 bij al onze klanten, werken we in een volmaakt klimaat van vertrouwen.
 6. Competence

  Dankzij onze technische knowhow en jarenlange ervaring kunnen we in elke situatie een oplossing op maat ontwikkelen.

12 redenen om je project met een gerust hart toe te vertrouwen aan Camber

 1. Een familiebedrijf op mensenmaat met een eigen team van specialisten voor een service van A tot Z

 2. Meer dan 30 jaar ervaring

 3. Zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen voor je kasten op maat

 4. Respect voor de vooropgestelde deadlines en je budget

 5. Een team dat luistert naar wat je wil en instaat voor persoonlijk advies, service en follow-up

 6. 10 jaar garantie

 7. Een professionele en multidisciplinaire expertise voor elk project

 8. De optimale combinatie van functioneel en mooi

 9. Een score van gemiddeld 9,2/10 bij onze klanten!

 10. Een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding

 11. Een uitgebreide keuze aan materialen, accessoires en afwerkingen

 12. Constante vernieuwing op het gebied van ontwerptechnieken en voorgestelde materialen

Camber, een ecologisch verantwoorde onderneming

De kwaliteit van onze diensten zit hem ook in het respect voor uw gezondheid en het milieu.

Camber geeft om je gezondheid…

Of we nu bij Camber materialen uitkiezen voor een dressing, een bureau of andere kasten op maat, we gaan in de 1e plaats voor kwaliteit. Daarbij denken we altijd aan jouw welzijn. De firma EGGER, een van onze belangrijkste leveranciers, nam onlangs deel aan een wetenschappelijke studie waarbij werd onderzocht hoeveel formaldehyde er vrijkomt uit gemelamineerde panelen. De resultaten van dat onderzoek gaven een emissiegehalte aan van 0,03 ppm. Dat is 3 keer minder dan de strengste norm in Europa (0,09 ppm). Dat toont aan dat onze panelen die bovendien een zeer hoge dichtheid hebben, van uitstekende kwaliteit zijn en geen impact hebben op uw gezondheid en die van onze meubelplaatsers. Onze panelen van fineerhout en massief hout bevatten zelfs helemaal geen formaldehyde.

Camber geeft om het milieu…

Bij Camber vinden we het belangrijk om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Dat doen we onder meer door verstandig afvalbeheer en door strenge selectie van onze leveranciers en materialen. De leveranciers van Camber zijn dus niet lukraak uitgekozen: we hechten er niet alleen belang aan dat ze kwaliteitsvolle materialen aanbieden, maar ook dat ze het milieu respecteren. Om aan onze eisen te voldoen, moeten alle materialen het PEFC-keurmerk hebben. Een duurzaam beheer van grondstoffen, in dit geval de primaire grondstof hout, is overigens één van onze voornaamste prioriteiten. Daarom kozen we ervoor om uitsluitend met de gemelamineerde panelen van EGGER te werken. Dit bedrijf spant zich in om op ieder niveau van het productieproces zijn CO2-uitstoot maximaal te verlagen. Dit doen ze door duurzame bosbouw te steunen, uitdunningshout en resthout uit zagerijen te gebruiken en productie- en houtresten te verwerken en te recycleren. Daarnaast koopt EGGER bij voorkeur hout in van productieplaatsen in de directe omgeving van de fabriek om het transport over lange afstanden te beperken. Door het hout dat in haar fabrieken binnenkomt voor 100% in een gesloten kringloop te verwerken, is EGGER een voorloper op ecologisch vlak. Het bedrijf voert zo een proactief beleid op vlak van milieubescherming en pleit ervoor om te blijven innoveren. Het logistiek transportsysteem van EGGER won zelfs de Oostenrijkse Staatsprijs.

Camber 

in cijfers

 • 100% Belgisch bedrijf 

  Camber is een 100% Belgisch bedrijf
 • 2 tot 6 interieurarchitecten

  per showroom
 • 20 showrooms 

  waarvan 11 in Vlaanderen, 6 in Wallonië, 2 in Brussel en 1 in Luxemburg
 • 150 tot 300 m² inspiratie

  en bijna 20 types kasten tentoongesteld in onze showrooms
 • 8000 projecten

  gerealiseerd in 2023
 • Meer dan 250 werknemers

  die bij Camber werken