Maatkasten, volledig op jouw maat

Ga voor een optimale én stijlvolle inrichting van je woning met maatkasten van Camber. Omdat jij samen met onze interieurarchitecten de indeling, stijl en afwerking van je kasten kan bepalen, passen ze naadloos in jouw interieur en voldoen ze 100% aan jouw opbergnoden. Dankzij maatwerk gebruik je de beschikbare oppervlakte en alle verloren hoekjes in je woning bovendien optimaal. Zo blijft er een zee aan ruimte over waarin jij en je gezin kunnen genieten!

Bij Camber luisteren we naar al jouw interieurwensen, zoals de ruimte die je wil inrichten, in welke stijl, wat je er wil opbergen en de materialen die je wil gebruiken. Ontdek hieronder alvast de mogelijkheden!

Op maat van de gewenste ruimte

In elke ruimte in huis verzamelen we heel wat spullen, vaak door elkaar en in veel te kleine kasten. Kasten op maat vormen de oplossing voor jouw opbergproblemen! Gedaan met dat eindeloze zoeken naar die oplader die je nodig hebt. Gedaan met al dat opruimen. We leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is met inbouwkasten:

Hal

De inkomhal houd je waarschijnlijk graag zo netjes mogelijk. Het is dan ook de eerste ruimte die we binnenkomen en we willen niet overladen worden door chaos. Een ingebouwde vestiaire zorgt voor een clean look en rustgevend gevoel. Je kan alle jassen, schoenen, mutsen en sjaals netjes opbergen. Heb je een trap in de inkomhal? Gebruik de anders verloren ruimte onder de trap dan door een kast op maat te plaatsen!

Woonkamer

Dit is de ruimte waar we het meeste tijd doorbrengen met het gezin en dus ook heel wat spullen opbergen. Sfeervolle maatkasten vormen dan echt een meerwaarde. Denk aan een stijlvol tv-meubel, wandkasten en een dressoir op maat. Eindelijk voldoende opbergruimte voor alle gezelschapsspellen, boeken, spelconsoles, servies, en nog zoveel meer!

Berging

Een wasmachine, droogkast, poetsgerief, in de berging willen we heel wat spullen opbergen. Met doordachte inbouwkasten op maat is dat geen probleem! Afhankelijk van wat je juist wil opbergen, ontwerpen onze interieurarchitecten de ideale maatkasten.

berging maatkasten camber

Slaapkamer

Een ruimte waar we rusten, houden we het liefst van al ook zo rustig mogelijk. Strakke gesloten maatkasten zijn daarom een goede keuze om toch je kleding, beddengoed en andere zaken op te bergen.

Dressing

Wil je graag je kleding en accessoires opbergen in een echte dressingroom? Camber staat bekend om zijn stijlvolle, hedendaagse dressings op maat. Of je nu een aparte ruimte volledig wil inrichten met dressingkasten of een stukje van een andere kamer, wij ontwerpen jouw droomdressing!

dressing op maat camber

Bureau

Vandaag de dag is thuiswerken een vast gegeven geworden. Een eigen plekje waar je ongestoord kan werken is dan geen overbodige luxe. Denk je niet voldoende ruimte te hebben voor een bureau? We tonen je graag de mogelijkheden. We kunnen van één ruimte een multifunctionele ruimte maken. Denk bijvoorbeeld aan een werkplekje in de slaapkamer of de gang.

witte bureau op maat camber

Zolder

Dé plek in huis waar maatkasten zeker onmisbaar zijn, is de zolder. De plaats onder een schuin dak kan je optimaal benutten en inrichten met inbouwkasten. Zo kan je van het hoogste plekje in huis een gezellige slaapkamer maken, ordelijke inloopdressing, rustige werkplek, of nog beter, je kan alle drie combineren!

Zo zie je, als expert in maatkasten optimaliseert Camber je woning van onder tot boven!

Kies jouw gewenste stijl en de ideale indeling

Tijdens een eerste kennismaking gaan onze interieurarchitecten na wat je opbergnoden en -wensen zijn. Welke ruimte is het dat je graag wil aanpakken? Welke spullen wil je graag opbergen? Wat is de stijl van je interieur? Op basis van jouw antwoorden kan de interieurspecialist een eerste voorstel op maat uitwerken.

 

Houd je van een modern, landelijk, natuurlijk, Scandinavisch of industrieel interieur? Wat je interieursmaak ook is, bij Camber kan je zelf beslissen hoe je maatkasten er zullen uitzien, vanbinnen en vanbuiten!

Je kan dus ook zelf de indeling bepalen en kiezen tussen legplanken, hangroedes, broekendragers, lades of vele andere elementen. Ben je niet volledig zeker? Onze interieurarchitect kan ook altijd langskomen bij jouw thuis om na te gaan hoe je leeft en werkt, hoe je kasten eruitzien en welke spullen je hebt. Erg bruikbare informatie dat er voor zal zorgen dat je maatkasten helemaal in je interieur en je leven passen!

Professionele aanpak en hoogwaardige afwerking

Met meer dan 30 jaar ervaring ben je bij Camber bovendien zeker van een professionele aanpak en uiterst hoogwaardige afwerking! We krijgen dan ook gemiddeld een score van 9,2/10 bij al onze klanten. Ze kunnen volledig op ons vakmanschap vertrouwen.

Aménagement d’un bureau à domicile

Voor de productie en afwerking kiezen we dan ook voor duurzame, kwalitatieve materialen. Bij Camber geniet je daarom van 10 jaar garantie op jouw maatkasten. Je kan op ons vertrouwen voor je project op maat!

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je graag advies op maat? Kom gerust eens kennismaken in één van onze 19 showrooms over heel België. Maak nu een vrijblijvende afspraak met onze interieurarchitecten, zij helpen je graag met het ontwerpen en realiseren van jouw droominterieur.