Maatwerk dankzij de expertise van onze meubelmakers

Om een kast op maat te maken die perfect aangepast is aan uw verwachtingen en uw interieur, zijn verschillende stappen nodig, in het bijzonder de laatste fase: de plaatsing van de kast. Dankzij hun expertise zorgen onze ervaren meubelmakers voor een geslaagd eindresultaat.

Zorgvuldige plaatsing

Het definitief opmeten, verzagen, produceren en vervoeren is al gebeurd door onze verschillende teams. Binnen de twee werkdagen na levering komt de meubelmaker bij u langs en begint de installatie van uw maatkast. Onze meubelmakers weten hoe veeleisend maatwerk is en ze werken tot op de millimeter nauwkeurig voor een optimaal eindresultaat! Bovendien is elke kast uniek. Daarom worden onze meubelmakers goed opgeleid en ondersteund door een technische dienst.

Uw interieur in goede handen

Zorgvuldig, proper en efficiënt zijn de sleutelwoorden die de Camber meubelmakers beschrijven. Een kast op maat betekent een plaatsing op maat. Onze meubelmakers monteren elk onderdeel van de op maat gemaakte kast volledig ter plaatse. Ze zorgen er immers voor dat het eindresultaat perfect is afgestemd op uw interieur, zoals zichtbare balken, leidingen of schakelaars. Geen kant-en-klare modules, maar écht maatwerk dus, van begin tot einde!

Wees gerust, ondanks al het zaagwerk, het stof en de stapels karton laten de meubelmakers alles proper achter voordat ze vertrekken. Na afloop van de werkzaamheden is uw kast op maat meteen klaar om er uw spullen in op te bergen!

 

Camber: maatwerk en expertise

Het is belangrijk om te weten dat de meubelmakers van Camber echte experts zijn in hun vakgebied. Onze vakmannen kunnen zich beroepen  op een ruime ervaring dankzij zowat 4000 uitgevoerde projecten per jaar. Elk project is anders en vereist specifieke oplossingen. In elke fase van uw project werken we samen met specialisten: van interieurarchitecten en meubelmakers tot een eigen voltallig technisch en logistiek team. Dit mooie teamwork garandeert u de beste kwaliteit tot in de kleinste details.

Camber, dat is een service op maat, van A tot Z. Lees hier meer over onze verschillende teams en hun expertise.

Vraag een gratis offerte aan onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen