#camberyourhome met een interieur op maat van vandaag en morgen

Haal alles uit je woning en investeer in je droomproject

Wat als je helemaal voorbereid kan zijn op de toekomst dankzij een interieur op maat van vandaag én morgen? Geef jezelf en je interieur de welverdiende rust met functionele en duurzame opbergoplossingen op maat. Ga daarom voor tijdloze functionele maatkasten afgestemd op je interieur die geschikt zijn voor elke fase in je leven. Je interieur vernieuwen is een investering op lange termijn. Met de hulp van onze ervaren interieurarchitecten wordt elke centimeter optimaal benut en krijgen je ruimtes een geslaagde make-over op maat.

Ontdek deze multifunctionele kast op maat in 360 graden

Moodboard

1 wandkast, 3 moods: play, work, zen

Onze interieurarchitecten stelden drie verschillende moodboards samen voor deze tijdloze wandkast: play, work en zen mood.
De play mood, bestaat uit zachte, speelse en kleurrijke materialen. De wandkast zorgt dus voor een instant opgewekt en vrolijk gevoel.
De work mood combineert gezelligheid en levendigheid dankzij zijn sobere en warme tinten. Met andere woorden, het vormt de perfecte balans tussen werk en privé. Het zorgt voor de nodige energie wanneer je aan het werk bent, en de gewenste gezelligheid wanneer je tot rust wil komen.
De zen mood schept ten slotte een gezellige mood dankzij de bruine tinten en groene accenten. De wandkast maakt van de ruimte de perfecte plek om te genieten van een goed boek en een koffietje.

  • witte wandkast met bureau
  • wandkast met bureau nis op maat
  • wandkast met bureau nis op maat camber

Maatkasten: een echte meerwaarde voor je interieur

1 kast, 1001 functies

Een tijdloze maatkast dat een leven lang meegaat en waar alles een plaatsje krijgt, daar staat Camber voor. Een wandkast op maat helpt rust te creëren doorheen de jaren van je leven, dankzij voldoende opbergruimte en een praktische indeling. Wens je meerdere functies te combineren in de maatkast of verandert je interieurstijl doorheen de jaren? Onze interieurarchitecten ontwerpen een kast die vandaag én morgen bij jou en je gezin past, op maat van jullie levensstijl en opbergbehoeftes.

Investeer in functionaliteit & esthetiek

Ga voor een praktisch interieur waar je elke dag tot rust komt. Met Camber hoef je niet te kiezen tussen praktisch en esthetisch! Dankzij maatwerk stellen onze interieurarchitecten jou de meest geschikte opbergoplossing voor, helemaal op maat van jouw stijl en gewoontes. Samen vinden we de perfecte opbergplek voor alle spullen die nu geen vaste plaats hebben. We maken samen een echt decoratie-element van je kast op maat dankzij een uitgebreide keuze aan materialen, accessoires en afwerkingen.

Advies op maat van je interieur

Je interieur vernieuwen is een investering op lange termijn. Onze interieurarchitecten adviseren je en ontwerpen jouw ideale kast op maat. Zo gaat opruimen vanzelf en wordt je dagelijkse leven makkelijker. Zo leeft en evolueert je woning met je mee.
Door een beroep te doen op Camber, geniet je van verschillende voordelen:

  1. Een Camber-interieurarchitect: je krijgt deskundig en professioneel advies en een gepersonaliseerde aanpak.
  2. Advies bij je thuis: onze interieurarchitecten komen de ruimte opmeten en analyseren en identificeren samen met jou je opbergbehoeftes.
  3. Inspirerende showroom: een uitgebreide keuze aan materialen, accessoires en afwerkingen voor je kasten op maat.
  4. Een ontwerp op maat: wij gaan op zoek naar de meest geschikte opbergoplossing op maat van jouw behoeftes en woning.
  5. Respect voor de vooropgestelde deadlines en je budget.
  6. 10 jaar garantie op al je kasten op maat.
  7. Een service van A tot Z: van ontwerp, levering tot plaatsing.
%

Profiteer van onze Beursactie

Laat je kasten op maat ontwerpen door Camber en geniet nu van onze Beursactie. Je ontvangt een korting op maat in al onze showrooms! De korting en prijs is afhankelijk van het project, de afmetingen, de gekozen materialen en de afwerking. Om een concreet idee te krijgen van de kostprijs van jouw project, kan je online een gratis offerte vragen aan onze interieurarchitecten in één van onze 19 showrooms. Een afspraak met de interieurarchitect is noodzakelijk omdat wij het volledige project ontwerpen op basis van je behoeftes. We werken niet met prijssimulators.
Maak nu een afspraak voor een gratis offerte en start jouw Camber-project. Creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet!