Een karaktervol interieur

Dressing en bibliotheek op maat van Brigitte Deyfuss 
Personality Brigitte Dreyfuss, columniste in Franstalige tv-programma's

In 5 stappen naar perfect afgewerkte kasten op maat dankzij de expertise van onze experts

In de eerste aflevering stelden we jou voor aan Brigitte Dreyfuss, communicatie-experte en columniste voor de Franstalige radio en tv. Onlangs kocht ze een appartement in hartje Brussel en voor haar bibliotheek en dressing rekende ze op de knowhow en ervaring van Camber. Onze interieurarchitecte Hélène toonde je in de vorige aflevering hoe het ontwerp tot stand kwam. In deze aflevering maak je kennis met onze andere experts die meewerkten aan dit project.

In deze tweede aflevering maak je kennis met de opmeter Audrey, ons leverteam Aymeric, Miguel en André en onze meubelplaatser Thibault. Je neemt een blik achter de schermen om te zien hoe ze tewerk gaan voor dit project. Ze vertellen jou bovendien wat meer over hun job, de uitdagingen die daarmee gepaard gaan en waarom ze het zo graag doen. Tot slot krijg je het eindresultaat te zien en ontdek je vanop de eerste rij hoe Brigitte reageerde toen zij voor het eerst haar afgewerkte kasten kon bewonderen.

Opmeter Audrey neemt maten

Een ontwerp dat tot op de millimeter klopt

Nadat Brigitte haar bestelling had bevestigd, was het de beurt aan onze opmeter Audrey. Haar belangrijkste taak? Zien dat alle afmetingen kloppen en nakijken of alle details zoals kroonlijsten, plinten, stopcontacten werden opgenomen in het ontwerp. Daarnaast bekijkt ze ook hoe alle kastonderdelen geleverd kunnen worden. Moet er een lift voorzien worden? Is er voldoende parkeerruimte voor de vrachtwagen?

Opmeter Audrey
Audrey
Opmeter bij Camber

“Nadat ik ben lang geweest, zijn de collega’s van het leveringsteam de volgende die bij de klant thuis zullen komen.”

Zorgvuldig geleverd en klaargezet

Voor de levering van de panelen en accessoires van Brigitte konden we rekenen op Aymeric, Miguel en André. Het leukste aan de job? Dat is volgens Aymeric de interactie met de klanten en die zijn, net als Brigitte, vaak heel enthousiast om onze vrachtwagen voor hun deur te zien verschijnen. In dit geval werd alles met de hulp van een lift via het balkon naar binnen gebracht. Daar werd alles netjes klaargezet op karton, om de vloer niet te beschadigen, zodat onze meubelplaatser de volgende dag al aan de slag kon.

Meubelplaatser Thibault installatie opbergruimte op maat voor Brigitte

De laatste stap? De plaatsing natuurlijk!

Nadat de levering achter de rug was, was het de beurt aan Thibault, een van onze meubelplaatsers. Bij Brigitte heeft hij vier dagen gewerkt aan het plaatsen van haar maatkasten. Wat de belangrijkste vaardigheid is in zijn werk? Nauwkeurigheid, want alles moet tot op de millimeter juist zitten. Bij dit project was de grootste uitdaging het mooi laten aansluiten van de bibliotheek op de kroonlijst. Ook het plaatsen van een L-vormige dressing vergt bijzondere aandacht, maar wanneer alles samenkomt, dan geeft dat volgens Thibault heel veel voldoening.

Meubelplaatser Thibault voor dressing en boekenkast Brigitte
Thibault
Meubelplaatser bij Camber

“Wat ‘s ochtends nog losse elementen zijn, is tegen het einde van de werkdag een kast op maat van de klant. Wij maken het interieurproject van elke klant tastbaar.”

Het moment waarop Brigitte heeft gewacht

Brigitte die als communicatie-experte altijd weet wat ze moet zeggen, kon niks anders uitbrengen dan “wauw” toen ze haar afgewerkte kasten te zien kreeg. “Alles is tot in de puntjes in orde en ziet er echt goed uit”, zegt ze. En die blauwe kleur in de dressing, die is nog mooier op de kast dan in de showroom. Het straalt één en al energie en good vibes uit. Dankzij de verschillende indelingen en accessoires heeft elk kledingstuk, elk juweel en elk ander stuk van Brigitte haar garderobe een logische plek gekregen zodat ze eindelijk het overzicht heeft waar ze naar op zoek was.

Neem een kijkje in de dressing van Brigitte

En ook de bibliotheek zorgde voor een instant wauw-gevoel bij Brigitte. “Het is exact zoals ik het in mijn hoofd had voorgesteld”, zegt ze opgetogen. En nu tijd voor een goed boek!

Laat je inspireren door de foto’s van het project

 • Een boekenkast op maat voor Brigitte
 • Kast op maat voor alle boeken van Brigitte
 • Boekenkast Brigitte met nissen
 • Boekenkast van Brigitte met veel nissen voor al haar boeken
 • Opbergruimte op maat voor Brigitte
 • Boekenkast op maat voor het rechtzetten en neerleggen van boeken
 • Alle boeken van Brigitte in haar op maat gemaakte kast
 • Gesloten kasten voor het servies van Brigitte
 • Opbergruimte op maat met deuren voor borden en glazen
 • Kast met deuren voor alle administratieve documenten
 • Licht in de boekenkast van Brigitte

Ben je geïnspireerd door het project op maat van Brigitte en wil je zelf een dressing of bibliotheek op maat van jouw woning en leven? Of is er een andere ruimte in huis die nood heeft aan een upgrade? Onze interieurarchitecten adviseren en begeleiden je graag bij het realiseren van jouw project op maat. Neem contact met ons op voor een afspraak in één van onze showrooms bij jou in de buurt.