De droomdressing van Felice

Van ontwerp naar plaatsing

In 5 stappen naar een realisatie op maat dankzij de knowhow van onze experts

In de vorige aflevering maakten we kennis met Felice Dekens, Vlaamse radio- en televisiepresentatrice en voice-over. Om haar nieuwbouwwoning te voorzien van een dressing op maat deed ze een beroep op Camber. Een uitdaging voor onze interieurarchitecte Caroline die niet alleen voldoende ruimte moest voorzien voor kleding, maar ook rekening moest houden met de extra functie van de dressing, namelijk een opnamestudio.

In deze tweede en laatste aflevering ontdek je hoe onze Camber-experts aan de slag gingen om het ontwerp van Caroline tot leven te brengen. Je maakt kennis met Wannes en Jeroen die alle panelen leverden en zorgvuldig klaarzetten voor de installatie van de kast. Vervolgens was het de beurt aan meubelplaatser Arthur die de kast in enkele dagen tijd opbouwde en tot in de puntjes afwerkte.

Benieuwd naar de reactie van Felice bij het zien van haar droomdressing?

Maak plaats voor de levering

Klanten zijn vaak verbaasd als ze zien hoeveel onderdelen er worden geleverd voor hun kasten op maat. Ook Felice vond dat best indrukwekkend en begreep toen ook beter waarom ze voldoende ruimte moest vrijmaken. Niet alleen voor de vrachtwagen, maar ook in huis voor alle panelen en andere onderdelen. “Die levering ging snel, maar vooral ook heel zorgvuldig”, zegt Felice. Er werd bijvoorbeeld karton gebruikt om de vloer niet te beschadigen en alles werd op een logische plek gezet voor de meubelplaatser.

Wannes
Leveraar bij Camber

“We proberen ervoor te zorgen dat alles in mooie pakketten klaarstaat, soort per soort, zodat de meubelplaatser vlot kan werken en de klant kan genieten van een mooi resultaat.”

De laatste stap naar een droomdressing

Nadat Wannes en Jeroen alles hadden klaargezet, begon Arthur de volgende dag aan de plaatsing van de maatkasten. In een nieuwbouw is er meestal nog veel ruimte om aan het werk te gaan. Dat maakt de installatie van de kast net wat makkelijker. Aangezien we bij Camber niet werken met kant-en-klare modules moet er ter plaatse ook nog wat verzaagd worden zodat elk element tot op de millimeter past. Op twee dagen tijd stond de gloednieuwe dressing op maat in elkaar.  

Felice
Radio- en televisiepresentatrice

“Ik ben wel onder de indruk dat Arthur de hele dressing in zijn eentje heeft geplaatst. En dat ging super vlot! Op amper twee dagen stond de dressing volledig in elkaar en tot in de puntjes afgewerkt.”

En dan is het zover, tijd voor de reveal

Het ontwerp op papier zien is één ding, maar het uiteindelijke resultaat is natuurlijk waar iedereen, ook onze experten, het meest benieuwd naar zijn. De eerste reactie van Felice? Dat ze nog meer verrast was dan gedacht! Ze wou dan ook heel veel kwijt in haar dressing, gaande van jassen en galajurken tot ondergoed, sokken en sportgerief… En uiteindelijk heeft ze zelfs nog plaats over. Bovendien is er voldoende plek voor de laptop en de micro én de ruimte is ook volledig geluidsdicht. “Een dubbele win-win”, concludeert Felice.

Ook onze experten blikken met plezier terug op het project. Na een geslaagd ontwerp en vlotte installatie waren zij natuurlijk enorm blij met de enthousiaste reactie van onze Camber Personality.

Laat je inspireren door de dressing op maat van Felice