La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Open dressingkasten van Jessica in Haacht  

REF 289CL-097022
open dressingkasten op maat camber

Deze dressing op maat met open dressingkasten is er echt eentje voor in de boekjes en lijkt net op een stijlvolle kledingwinkel. In werkelijkheid gaat het om de kleedkamer in de moderne woning van Jessica in Haacht.

Witte open kasten met houten details

Wit is de kleur bij uitstek die je nooit beu zal worden in je interieur en tijdloos zal blijven. Een uitstekende keuze dus voor je dressingkasten. Maar een ruimte vol met witte kasten kan wel wat warme elementen gebruiken.

Daarom stelde onze interieurarchitecte voor om een donkere houttint te gebruiken. Om de ruimte meteen veel warmer te maken besloot ze om de achterwand van hout te maken en dezelfde tint te gebruiken voor de lades onder de open dressingkasten. Het is een uniek resultaat geworden.

Handige snufjes voor ultiem gebruiksgemak

Wat deze dressing nog uniek maakt, zijn de handige accessoires. In de open kasten werden namelijk uitschuifbare planken toegevoegd. Er werd eentje voorzien waarop Jessica haar kleding kan opplooien en een paar voor haar schoenen. Zo kan ze eenvoudig met één tik haar schoenencollectie bereiken en optimaal gebruikmaken van alle ruimte in de open dressingkasten, zonder te veel moeite. Voor de T-shirts en truien voegde we op maat gemaakte compartimenten toe. Zo kunnen de kledingstukken altijd netjes worden opgeborgen, jawel, net als in winkel!

Ben je meer fan van een strak en net interieur? Ontdek dan zeker deze realisatie met  gesloten dressingkasten ter inspiratie! Net zoals bij Jessica, creëerde we ook hier een eigen winkel-gevoel met compartimenten op maat en andere bijzondere accessoires.