La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Dressing onder schuin dak van Sophia in Waregem

CL-081683
inrichten dressing kast op maat camber

Denk je er aan je zolderkamer her in te richten? Plaats dan, net zoals Sophia, een dressing op maat onder schuin dak. Je kan deze ruimte geen betere invulling geven. De vele aspecten van een dressing zijn ideaal om de verloren ruimte op te vullen.

Op maat van de zolder

De gedeeltes waar je gewoon recht kan staan werden optimaal ingericht met kasten tot tegen het plafond. Daarin integreerde we hangruimte voor bijvoorbeeld de jassen, broekendragers en legvlakken. Onze interieurarchitecte ontwierp letterlijk elke kast op maat van elk kledingstuk. Zo werd de kast waar nu de jassen in hangen, groot genoeg gemaakt om eventueel ook winterjassen of zelfs langere kleedjes te kunnen hangen.

De ruimte onder het schuin dak en het raam, waar het moeilijker is om kapstokken te hangen, werd optimaal ingericht met lades met op maat gemaakte compartimenten. Perfect om ondergoed en sokken, maar ook accessoires zoals broekriemen, op te bergen.

En op maat van haar en haar partner

Sophia wilde van de dressing onder schuin dak graag een warme en sfeervolle plek maken. Daarom ging ze voor maatkasten in een donkere houtstructuur.

Dankzij de open kasten kunnen Sophia en haar man meteen in één oogopslag al hun kleding zien en de perfecte outfit kiezen. Daardoor winnen ze ’s ochtends enorm veel tijd en kunnen ze net wat langer aan de ontbijttafel blijven zitten!

Fan van deze dressing met houtstructuur, maar heb je thuis een plat dak? Dan zal deze dressing kamer van Dorothee je zeker inspireren.