La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Landelijke dressing van Sophie in Nobressart 

landelijke dressing

Ongeacht je stijl, Camber ontwerpt de perfecte smaakvolle kasten. Dat is ook het geval voor deze landelijke dressing op maat van Sophie in haar woning in Nobressart.

Hout & wit = de perfecte match

Nobressart staat bekend voor zijn prachtige groene landschappen en charmante huizen. En jawel, ook de woning van Sophie heeft een rustieke uitstraling en bevindt zich midden in het groen. Om recht te doen aan deze prachtige omgeving en haar woning, besloten we om een landelijke dressing te creëren.

De houten balken en parketvloer zijn natuurlijk de blikvangers in deze ruimte. Voor de kasten kozen we daarom voor een neutraal en zacht wit dat de ruimte in balans brengt en een serene sfeer creëert. De combinatie van hout en wit is op zich al de essentie van een landelijke of “cottage” stijl. Maar om deze ruimte helemaal om te toveren tot een landelijke dressing, kozen we voor kaderdeuren uit MDF en rustieke metalen deurknopjes.

Zoals je op één van de foto’s kan zien, zit er achter slechts één van die deuren heel wat opbergruimte verborgen. De maatkast werd opgedeeld in twee vakken met hangroedes. Zo kan Sophie in slechts één dressingkast, zowel broeken als jasjes ophangen.

Camber denkt ook aan ultiem gebruiksgemak

Door het raam was het niet mogelijk om nog een extra kastenwand te plaatsen, maar ook hier geldt: elk nadeel heb zijn voordeel! Door het raam schijnt er net veel natuurlijk daglicht binnen. Bovendien bieden de lage kasten met opberglades en legplanken niet alleen voldoende opbergruimte, maar ook de perfecte mogelijkheid om bijvoorbeeld de was op te vouwen of om de koffer in te pakken. En dat bovendien met een geweldig uitzicht op het groen!

Toch geen fan van deze landelijke dressing? Misschien kan deze zwarte moderne dressing je wel bekoren?