Een droomdressing in Lennik
Interieurarchitect Antoni legt uit hoe hij hun droomdressing heeft ontworpen

camber interieurarchitect kasten op maat

Antoni, interieurarchitect

Antoni is de interieurarchitect achter het ontwerp van de dressing van Sieglinde en Vincent in Lennik. Hij neemt je mee in zijn denkproces bij het ontwerpen van hun droomdressing. Zijn doel? Hen meer geven dan een gewone kleerkast door een bepaalde dynamiek proberen creëren in de ruimte en hen een plek geven die hen zin geeft om hun de dag te starten. Missie geslaagd!

Ontdek zijn expertise en zijn advies in onze video.

Droomdressing ontworpen door Antoni in Lennik

  • dressing op maat camber
  • dressing schenen plank op maat camber
  • dressing lade op maat camber
  • grote dressing op maat camber
  • dressing kasten op maat camber
  • dressing op maat camber
  • dressing centraal eiland op maat camber

Ontdek ook onze andere droomdressing in 360 graden

Een dressing ontwerpen vraagt vakkundige kennis en natuurlijk een luisterend oor. Onze interieurarchitecten ontwerpen niet zomaar een opbergruimte, ze luisteren aandachtig naar al jouw wensen om een dressing te realiseren die volledig bij jou past.

Wil je graag hemden en jassen netjes ophangen, je schoenen praktisch opbergen en je accessoires overzichtelijk bewaren? Heb je specifieke wensen en wil je bijvoorbeeld een werkplekje integreren in de dressing? Alles is mogelijk in een dressing op maat!

Een Camber-dressing is niet alleen een plek om je kleren en accessoires op te bergen, het is veel meer dan dat. Het is een ruimte die volledig is ontworpen op basis van jouw garderobe en levensstijl. Bovendien zorgen onze interieurarchitecten ervoor dat je een heel leven lang kan genieten van jouw inloopdressing.