La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Extra tijd & ontspanning dankzij een dressing en bureaukast op maat

open dressing

Meer tijd en ontspanning, dat is waar dit koppel uit Lennik naar op zoek is. Ze hebben beiden namelijk een drukke job en willen daarom dat hun omgeving thuis hen tot rust brengt. Ze besloten om hun droomhuis te bouwen in het Pajottenland, waar ze in alle rust kunnen wandelen en genieten van de omgeving. Bij een droomhuis hoort een droomdressing. Daarom deden ze voor de derde keer een beroep op onze expertise. Deze keer mochten we een moderne open dressing en bureau op maat ontwerpen voor hun nieuwe woonst.

indeling en kastinrichting van een dressing

“We zijn al drie keer verhuisd en elke keer opnieuw hebben we een beroep gedaan op Camber voor onze dressing. Het was telkens een geslaagd ontwerp door de interieurarchitect.”

Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder en ontdek de unieke ontwerpen van onze interieurarchitect.

bureaukast

Open dressing: een droom en tijdwinner

Een dressing waar alles overzichtelijk is en waar je meteen weet waar alles hangt en ligt. Dat is waar de open dressing voor staat. Ideaal dus voor Sieglinde, die ’s ochtends kalm en ongehaast naar haar werk wil vertrekken.

Onze interieurarchitect Antoni stelde zelfs voor om aan de open dressingkasten een paar uittrekbare haakjes te bevestigen, om in de ochtend nog meer tijd te winnen. Sieglinde was meteen fan en hangt nu ’s avonds vaak haar outfit voor de volgende dag al klaar.

“Ik heb zelf een drukke job, maar toch neem ik graag de tijd om telkens een mooie outfit uit te kiezen. ’s Avonds voor het slapengaan, hang ik vaak mijn kleding al klaar, zodat ik ’s ochtends sneller klaar ben en naar het werk kan vertrekken.”

open dressing

De indeling en kastinrichting van de open dressing werd door onze interieurarchitect volledig op maat gemaakt van dit koppel hun kleding. Zo werden er kleine legvlakken voor stapels T-shirts en topjes, hoge vakken voor truien en brede vakken voor beddengoed, voorzien.

Onze interieurarchitect dacht verder ook nog aan volgende handige accessoires voor de open dressing van dit koppel:

  • Uittrekbare broekendragers om de broeken mooi gestreken te houden
  • Aparte hangruimte op maat voor hemden en kleedjes
  • Een eiland met lades en compartimenten voor accessoires en ondergoed
  • Een plafondhoge spiegel, waar ze hun volledige outfit in kunnen bekijken
  • Makkelijk te bereiken legvlakken voor schoenen dankzij het push-to-open systeem
  • Lades onderaan de dressing om alles vlot bereikbaar te houden

Al deze verschillende accessoires maken van deze open dressing ongetwijfeld de droom van velen. Het is dan ook het lievelingsplekje geworden van Sieglinde.

“Mijn dressing is mijn lievelingsplekje in huis. Als ik daar binnenkom en alles mooi op een rijtje zie hangen,
dan word ik echt blij.”

Witte moderne bureau op maat als blikvanger

Voor Vincent, ontwierpen we ook een modern bureau met kast op maat. Het mocht een echte blikvanger worden die gezien mag worden, omdat de bureauruimte zich in de leefruimte bevindt.

Oorspronkelijk ging het bureau een afgesloten ruimte zijn, maar toen het een mooi element bleek te zijn in de leefruimte, besloten ze het toch open te houden. Onze interieurarchitecte kreeg van dit koppel daarom carte blanche en transformeerde het onopvallende hoekje in de living in een modern en rustgevend droomkantoor.

De bureaukast bestaat uit witte kastdeuren afgewisseld met zwart getint glas en moderne subtiele handgrepen. Het getinte glas geeft een extra dimensie aan de kast en zorgt ervoor dat ze toch spullen kunnen wegleggen zonder dat ze zichtbaar zijn

“De interieurarchitecten van Camber denken echt met je mee en plaatsen zich in jouw situatie. Je moet ze daarom een zekere vrijheid geven, dezelfde vrijheid die je ook aan een kunstenaar geeft.”

bureaukast

Het bureau bevindt zich ook tegenover het raam in de living dat uitkijkt op het groen.  Zo ervaart Vincent tijdens een drukke werkdag toch dat rustgevende gevoel dat hij ook ervaart in de natuur.

“Wij zijn graag buiten, in de natuur. Als je dan 8 uur of 10 uur per dag aan je bureau zit, dan geeft dat een rustgevend gevoel als je naar buiten kan kijken.”

“Eens het allemaal geplaatst is, weet je niet juist wat het allemaal gaat zijn. Maar als je die deur opent en je bekijkt voor het eerst het resultaat in het echt, dat is fantastisch!”

Onze interieurarchitecten verrassen telkens weer

Ook al was het al de derde keer dat het koppel Camber inschakelde, toch waren ze opnieuw verrast door de realisatie van onze interieurarchitect.

Geïnspireerd door deze open dressing en bureau op maat en ben je zelf ook al aan het dromen? Maak dan zeker een afspraak met onze interieurarchitecten om jouw interieurplannen te bespreken! Ze bezorgen jouw persoonlijk advies en een gratis offerte.