Camber helpt jou bij het realiseren van jouw project op maat

Momenteel brengen we veel tijd door thuis. Het is dus dé gelegenheid om jouw interieur en kasten op orde te brengen. Nadat al jouw spullen zijn gesorteerd en je hebt beslist wat je wilt houden, kan je nadenken over de perfecte opberguimte die zich aanpast aan jou en jouw opberggewoontes. 

Onze interieurarchitecten zijn beschikbaar in de showroom, via telefoon, e-mail en video-call om jou te helpen bij het realiseren van jouw droomkast ! Je kan heel eenvoudig een vrijblijvende offerte vragen via onze website.

Hoe kan je jouw project op maat starten:

  • Wij staan nog steeds voor je klaar en nemen graag de tijd om een offerte te realiseren. Contacteer onze interieurarchitecten via telefoon, e-mail of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website
  • Bespreek jouw wensen en noden met onze interieurarchitecten. Zij zullen jou met veel plezier verder helpen en adviseren. Heb je afmetingen van de ruimte die je wenst (her) in te richten? En realisatie foto's die jou inspireren? Nog beter! Onze interieurarchitecten zullen je de meest geschikte opbergoplossing voorstellen. 
  • Onze interieurarchitecten zullen jou vervolgens contacteren om jouw gedetailleerde offerte, de plannen en een 3D simulatie te overlopen en bespreken.
  • Van het 1e contact tot het einde van het project blijven zij beschikbaar via telefoon, mail en video-call om al jouw vragen te beantwoorden en voor eventuele wijzigingen. Je kan ook een afspraak nemen in één van onze showrooms.

Camber hecht als familiebedrijf veel belang aan de gezondheid van haar teams, klanten en hun familie.
We stellen alles in het werk om onze service als specialisten in maatwerk van A tot Z aan te bieden.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Lees ook
Bekijk alle artikelen