Camber realiseert jouw kasten op maat

interieurarchitect camber kasten op maat

Dit jaar gaan we voor rust en gezelligheid in huis! Zorg ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Het is een goed moment om na te denken over wat er echt toedoet als het gaat om je interieur. Waar breng je de meeste tijd door? En welke ruimte kan je anders indelen, zodat ze beter bij je past? Het is dé gelegenheid om jouw interieur en kasten op orde te brengen. Nadat al jouw spullen zijn gesorteerd en je hebt beslist wat je wilt houden, kan je nadenken over de perfecte opbergruimte die zich aanpast aan jou en jouw gewoontes.

Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om jou te helpen bij het realiseren van jouw droomkast! Je kan heel eenvoudig een afspraak maken in onze showrooms om jouw project te bespreken en een offerte aan te vragen.

camber kasten op maat service interieurarchitecten

Hoe kan je jouw project op maat starten:

  1. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en nemen graag de tijd om jouw project te bespreken. Contacteer ze via telefoon, e-mail of maak een afspraak via onze website.
  2. Kan je niet wachten op eraan te beginnen? Je kan al heel wat doen om jullie kennismakingsgesprek voor te bereiden. De bedoeling is om alle informatie die voor jou en voor de interieurarchitect belangrijk is te verzamelen tijdens jullie eerste afspraak. Begin al weg te dromen en neem alvast wat tijd om na te denken over enkele zaken:
interieurarchitect kasten op maat camber

Jouw dromen, wensen en noden

Droom je van een dressing, een rustgevende slaapkamer of een gezellig salon? Wij doen er alles aan om die droom te verwezenlijken. De bedoeling is om samen jouw wensen en (opberg)noden in kaart te brengen. Wat zijn je huidige opberggewoontes? Zijn er zaken die je liever in lades opbergt? Hoeveel lades heb je nodig? Plooi of hang je liever op? Heb je bijvoorbeeld veel lange kleedjes?

Maak alvast foto’s van je huidige kasten en van wat je momenteel stoort. Zo komen jullie samen tot een kast op maat van jou. Heb je specifieke noden? Zijn er voorwerpen die je graag in de kijker wil zetten? Vergeet hiervan de afmetingen niet te nemen. Dan voorzien wij hier een speciaal plaatsje voor. Weet je exact welke stijl je wil of ben je nog aan het twijfelen? Neem zeker een kijkje naar onze realisaties en laat je inspireren.

De ruimte

Je hebt waarschijnlijk al beslist welke ruimte je wil aanpakken. Neem daarom zeker genoeg informatie mee over de ruimte waar de kast komt te staan. Heb je plannen of afmetingen van de ruimte die je wenst (her) in te richten? Vergeet deze niet mee te brengen. Denk er ook aan om obstakels aan te duiden zoals leidingen, lampen of stopcontacten. Om een beter beeld te krijgen van het project vragen wij ook ook foto’s mee te brengen van de huidige ruimte.

job interieurarchitect camber
  1. Onze interieurarchitecten nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en opbergbehoeftes. Op basis van dit dialoog zullen onze interieurarchitecten een ontwerp uittekenen. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend.
  2. Tijdens een tweede afspraak met onze interieurarchitecten komen je kasten tot leven. Jullie bekijken samen de offerte, de plannen en een 3D simulatie.
  3. Heb je vragen, opmerkingen of wens je een aantal zaken te wijzigen in je offerte? Onze interieurarchitecten zijn beschikbaar via telefoon en mail om al jouw vragen te beantwoorden.
interieurarchitect kasten op maat camber