La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Een kinderkamer die meegroeit

dressingkasten schuifdeuren op maat
meegroeiende kinderkamer op maat camber

Tijdens de vakantie doen kinderen niets liever dan spelen en vriendjes uitnodigen. Maar dat niet alleen! Na hun zomerkampen en logeerpartijtjes bij de grootouders keren ze terug met al hun vondsten en souvenirs. Schriften en boekentassen blijven van begin juli tot 1 september netjes in de kast en ruimen plaats voor sportspullen, speelgoed en andere kinderspullen. Om te vermijden dat hun favoriete ruimte geen rommelboel wordt, kunt u maar beter anticiperen en kiezen voor een meegroeiende kinderkamerwaar goed over nagedacht wordt.

meegroeiende kinderkamer op maat camber

Een stevig en aangepast bureau

Het bureau, de place-to-be voor huiswerk, is ook de plek waar uw kind zijn fantasie en creativiteit de vrije loop laat. Kinderen kunnen wel duizenden een zaken bedenken en deinzen niet terug om uw meubilair zwaar op de proef te stellen! U kunt dus beter investeren in stevige meubels.

Schoolboeken en mappen, kleurboeken, dagboeken, magische boeken, stripverhalen, … In en op het bureau van uw kind liggen heel wat spullen die hij regelmatig gebruikt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er grote laden en legvlakken nodig zijn om zijn favoriete boeken in te bewaren!

meegroeiende kinderkamer op maat camber

Een bed voor de vriendjes

De vakantieperiode is het ideale moment om eens buiten de schoolpoorten af te spreken met vriendjes. Waarom hen niet bij u thuis uitnodigen? U hoeft enkel een extra logeerplek te vinden, maar jammer genoeg is er vaak te weinig ruimte voor een extra bed. Benut dus alle hoekjes van de kinderkamer, zeker de ruimte onder het bed. Met een matraslade hebt u alles in huis om uw kind onvergetelijke pyjamafeestjes te geven!

meegroeiende kinderkamer op maat camber

Een dressing die meegroeit

De ideale dressing voor een kinderkamer groeit mee met uw kind. Dankzij een slimme inrichting groeit de dressing niet enkel mee met uw kind, maar ook met hun kleding. Om de kast te laten mee evolueren, kunt u de perforaties zichtbaar laten en de hangroede bevestigen aan de bovenste legplank. Hoe groter de kledingmaat, hoe hoger u de legplank in de kast legt. Vergeet ook niet dat grote laden altijd van pas komen! Vandaag voor de voorraad pampers en andere accessoires voor uw kind, later voor de dikke wollen truien.

meegroeiende kinderkamer op maat camber

De persoonlijke touch

Een slaapkamer is persoonlijk, knus en uniek. Daarom is het ook belangrijk dat uw kind zijn zegje kan doen zodat zijn kamer volledig bij hem past. Laat hem bijvoorbeeld de kleur van bepaalde ladefronten of de rug van de kast kiezen.  Wees niet bang om de creativiteit van uw kind te laten spreken. Zorg er enkel voor dat neutrale en felle kleuren slechts mondjesmaat worden afgewisseld.

U wilt de kamer van uw kind slim inrichten? Er bestaan tal van oplossingen op maat! Ontmoet onze interieurarchitecten om samen opbergoplossingen uit te denken die volledig zijn afgestemd op uw spullen en noden!