5 dressings om van te dromen!

Droomt u van een mooie dressing waarin u alles kwijt kunt? Haal inspiratie uit deze 5 verschillende maar o zo handige droomdressings! Ontdek ook diverse trucs en accessoires die u het leven nog eenvoudiger maken!

Open dressing: alles zichtbaar, net als in de winkel!

Dit is de dressing waarvan velen dromen. Uw garderobe neemt de volledige ruimte in. Dankzij het totaaloverzicht in 270° is alles mogelijk qua inrichting zoals een ruimte voor schoenen, korte en lange roedes, laden voor hemden en ondergoed, ... En natuurlijk mag een spiegel op een schuifdeur of langs de binnenzijde van een klapdeur niet ontbreken, net als ééntje met achtergrondverlichting aan de muur. Bewonder in een oogopslag uw volledige garderobe! Meteen het eerste grote voordeel van een mooie open dressing. Maar let op. In dit type dressing moet alles er steeds netjes bijliggen, anders gaat het esthetisch geheel verloren in de chaos. 

Een kleine tip: Als de ruimte groot genoeg is, adviseren onze interieurarchitecten een centraal eiland met diverse laden aan. Hier kunt u eenvoudig een wasmand in kwijt. Aan het eiland kunt u ook uw kleren opplooien of de juiste sokken bij elkaar zoeken. Praktisch toch?

Symmetrisch, discreet en strak? Ga voor een gesloten dressing!

Voor zij die chaos liever vermijdenn is een gesloten dressing misschien een betere optie. Een gesloten dressing laat automatisch een nette en georganiseerde indruk na. Hebt u het graag strak? Kies dan eerder voor witte deuren. Ziet u liever de landelijke stijl? Dan moet u voor MDF gaan! Wenst u nog een ander kleurtje of een specifiek materiaal? Dankzij maatwerk kunt u uw dressing volledig personaliseren waardoor u met plezier elke morgen deze binnenloopt en uw outfit voor de dag gemakkelijk uitkiest!

Voorzie uw gesloten dressing van led verlichting die automatisch oplichten bij het openen van de deuren zodat u uw outfits goed ziet! Stijlvol en handig!

Dressing met rechte inrichting

U droomt van een dressing in uw kamer of een andere ruimte in huis? De dressing met rechte inrichting kan hier een flexibele oplossing bieden. Eén wand volstaat immers voor de dressing van uw dromen!  U kunt uw dressing laten opgaan in de ruimte door de kleur van uw muren door te trekken. Maar even goed kunt u ervoor kiezen om leuke handgrepen toe te voegen waardoor de dressing nét dat tikkeltje meer heeft. Laat je adviseren door onze interieurarchitecten om een dressing indeling te voorzien volgens je wensen én opbergbehoeften. Aan u de keuze.

Een dressing op zolder, het kan!

Uw kamer is te klein voor een dressing? Maar misschien hebt u een zolderruimte? Perfect! Met een dressing op maat kunt u de zolderverdieping volledig benutten! Gebruik de ruimte onder het dak optimaal door een dressing met dubbele diepte te plaatsen. Zo kunt u kledingstukken die u minder vaak draagt achteraan opbergen. Leg uw seizoenskleding vooraan in de kast zodat u meteen vindt wat u nodig heeft!

Schuifdeuren voor kleine ruimtes

U droomt al lang van een gesloten dressing maar hebt niet veel ruimte in huis? Waarom kiest u dan niet voor schuifdeuren? Schuifdeuren zorgen immers voor plaatswinst en een goede doorgang. Ze kunnen ook worden afgestemd op de hellingsgraad van uw dak. Ideaal dus voor kleine ruimtes. Bovendien zorgen ze voor een strakke look!

Nog vragen over uw toekomstige dressing? Aarzel niet om contact op te nemen met onze interieurarchitecten of een bezoek te brengen aan een van onze 18 showrooms!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan
Lees ook
Bekijk alle artikelen