La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne
camber gesloten dressing op maat zwart

In een opendressing zijn visibiliteit en gebruiksgemak de grootste voordelen. Met één blik kunt u uw volledige garderobe aanschouwen. Ideaal dus om op een mooie dag opnieuw dat oude vintagejurkje uit te halen en het met nieuwere accessoires te combineren tot een flatterende outfit waar u anders nooit aan zou hebben gedacht.

camber gesloten dressing op maat

Een gesloten dressing heeft andere, maar even aanlokkelijke voordelen. U mag nog zo dol zijn op vertrekken met overvloedig veel daglicht, op termijn kan dat licht fijne weefsels wel aantasten. Ook stof is een geduchte vijand die u beslist niet mag onderschatten. Uw mantel in nubuck of uw dikke wintertruien zullen u dankbaar zijn dat ze de zomer in een gesloten kast mochten doorbrengen.

Of misschien bent u bang dat de wirwar aan kleuren, modellen en stijlen zal resulteren in een chaos die niet te rijmen valt met uw zin voor orde en regelmaat? Met deuren kunt u alles discreet opbergen en symmetrie creëren. En nóg een troef van formaat: u kunt op die deuren een spiegel laten bevestigen, een ingreep waardoor u elders plaats wint.

Gesloten dressing: draaideuren of schuifdeuren?

Hebt u een zwak voor strakke, minimalistische vormen? Dan zijn klassieke draaideuren de beste keuze. Draaideuren nemen wel meer plaats in dan schuifdeuren. Daar moet u vooral rekening mee houden als er in uw dressing zo al niet veel ruimte is om comfortabel te bewegen.

Bij schuifdeuren is er ook meer keuze om uw dressing een hoogstpersoonlijk tintje te geven: u kunt kiezen uit verschillende breedtes (tot 140 cm breed) en u kunt dwarsregels laten aanbrengen om met verschillende materialen en kleuren te werken.