Het TV-meubel: de eyecatcher van uw woonkamer

De woonkamer is dé ruimte waarin wordt geleefd. Hier ontvangt u vrienden en familie, voert u lange gesprekken met geliefden en brengt u fijne avonden door. Kortom, een multifunctionele ruimte voor diverse gelegenheden ... In de winter moet uw woonkamer een cocon zijn en in de zomer moet deze licht aanvoelen. Maar hoe creëert u dat gevoel? Door het juiste TV-meubel te kiezen. Daarom moet dit meubel polyvalent zijn en volledig voldoen aan uw wensen. Maatwerk is dan precies wat u zoekt!

Een cosy TV-hoek

Over de locatie van de TV moet goed nagedacht worden. Ieder detail is belangrijk. Zo moet de afstand tussen u en uw TV ongeveer 2,6 keer groter zijn dan de diagonaal van het beeldscherm. Er moet achter de TV ook een stopcontact zitten zodat dit verborgen blijft achter het scherm of de deur van het TV-meubel. Een andere tip is om te kiezen voor een donkere rug zodat de televisie minder opvalt als hij uit is. De interieurarchitecten van Camber raden ook aan om de modem, decoder en spelcomputer van de kinderen te verbergen in een dubbele lade. Dankzij een speciale sensor kunt u zappen of deze toestellen aan en uit zetten zonder dat u de lade of kastdeur hoeft te openen.

Met Camber hoeft u niet te kiezen tussen een TV-kast of een bibliotheek. Integendeel! Dankzij maatwerk kunt u zowel een boekenkast, TV-meubel als bureau integreren in één kast zodat dit één unieke, gezellige ruimte wordt in uw woonkamer.

Een gezellige leeshoek

“Een kamer zonder boeken is als een lichaam zonder ziel.” Nog een reden om te kiezen voor een gezellig leeshoekje in uw woonkamer zodat u in alle rust kunt genieten van een goed boek of een leuk tijdschrift. En hoe maakt u zo’n leeshoek? Camber voorziet een open nis in de kast, een praktische leeslamp en u zorgt voor enkele zachte kussens... en voilà! U creëerde de ideale plek om in de winterperiode even weg te dromen bij de mooiste romans. 

Een praktische en aangename bureauhoek

Al enkele jaren maakt thuiswerk een stevige opmars. Wat u ook doet, iedereen heeft wel eens een bureau nodig om facturen te betalen of samen met de kinderen hun huiswerk te maken. U wilt bovendien graag in de buurt zijn van de kinderen wanneer u aan het werken bent? De oplossing is een inrichting op maat met een bureau en TV-kast in één. U wilt de bureau niet in zicht? Voorzie een uittrekbaar bureau zodat u na het werken uw pc en toetsenbord netjes kunt opbergen.

Een zithoek

Wat is een woonkamer zonder leuke momenten met uw gasten? Voorzie een speciale plek om hen te ontvangen zoals het hoort. Kies voor een zitbank die ook als opbergmeubel kan dienen voor het opbergen vant plaids, kussens en andere spullen.

Met een multifunctioneel TV-meubel hebt u in uw woonkamer steeds alles binnen handbereik! U droomt ook van een woonkamer die slim is ingericht? Zoals u kon lezen in dit artikel zijn er diverse oplossingen op maat mogelijk.

Aarzel niet om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms voor een gesprek met onze interieurarchitecten of om online een offerte aan te vragen!

Maak een afspraak in een van onze showrooms
Lees ook
Bekijk alle artikelen